Followers

Friday, December 24, 2010

Videographer Part 2




Salam pagi uolss,

Just short update pagi ni,

Semalam saya sempat review page Wira Hidayat. I believe that semua B2B sgt familiar dengan nama ni kan. So semalam saya dah emel and ask for the quotation. Kalo nak tengok video bole klik kat nama Wira Hidayat tu. =)

And pagi ni saya dah terima emel tersebut. Bole tengok pic kat bawah ye. Rase mcm nak je kan. Tapi kene tanya tuan besar dulu. Sebab die pon ade kawan yang bole buat video jugak.

Semua video yg dihasilkan oleh Wira Visuals memang tip top. Saya sangat puas hati. Video yang mcm tu la saya nak instead of video slide show gambar.

=)


Alamak kurang jelas la plak....adoi..sowi kesilapan teknikal





P/s: Bile tengok video-video tu rase mcm tak sabar plak. Enuf, jangan nak gedik lebih. =p


0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, December 24, 2010

Videographer Part 2





Salam pagi uolss,

Just short update pagi ni,

Semalam saya sempat review page Wira Hidayat. I believe that semua B2B sgt familiar dengan nama ni kan. So semalam saya dah emel and ask for the quotation. Kalo nak tengok video bole klik kat nama Wira Hidayat tu. =)

And pagi ni saya dah terima emel tersebut. Bole tengok pic kat bawah ye. Rase mcm nak je kan. Tapi kene tanya tuan besar dulu. Sebab die pon ade kawan yang bole buat video jugak.

Semua video yg dihasilkan oleh Wira Visuals memang tip top. Saya sangat puas hati. Video yang mcm tu la saya nak instead of video slide show gambar.

=)


Alamak kurang jelas la plak....adoi..sowi kesilapan teknikal





P/s: Bile tengok video-video tu rase mcm tak sabar plak. Enuf, jangan nak gedik lebih. =p


0 comments on "Videographer Part 2"

Disable Right Click