Followers

Friday, December 10, 2010

Tersenyum =)


Salam Jumaat,

Saya skg tengah melepak kat umah. Woohooo best! Bole kemas bilik yang mcm sarang tikus ni. Semalam balik dari Ipoh malas nak kemas sebab skg ni terkene virus selsema. So bile tak sihat die jadi takda mood nak berkemas. (Huhu alasan semata).

Aik nape balik awal plak. Ponteng keje ke? Eh tak baik serkap jarang i tau. Pagi tadi warga Cybernetics ade rehearsal konvo kat UPM. So bile sume dah abis sekretariat saya bole pulang awal. So kene rest sebab esok kene kerja keras maybe stay smpai malam. Sekretariat Jubah kan. Banyak keje kalo after konvo.

Erm arini result master kuar. Alhamdullilah result kali ni much much better than semester sebelum ni. Syukur sangat. Cume saya tersangkut kat satu bende ni. Hahaha ape dia??? I have to re-defence my proposal. Nut-nat kalo awak bace post ni jangan terkejut ye. Hahaha aku kene present balik proposal 8 January ni. It's ok. Mungkin explanantion saya agak loose dan banyak lagi point yang perlu saya kemaskan. Kerja datang bertimpa-timpa. Oh tidak. Harus tabah wahai Fardilla.

Walau kerja datang bertimpa-timpa tapi saya still punya masa untuk update blog and berfesbuk kan. Maknanya sume tu masih under control lagi la kan. Tersenyum.

Okla saya mahu cari idea untuk update mengenai sesi temuduga kat UiTM plak. Mana tau bole dijadikan panduan kepada sesiapa yang dipanggil temuduga for post lecturer pasni.

Sabar ye.

See u. Daa~

0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, December 10, 2010

Tersenyum =)



Salam Jumaat,

Saya skg tengah melepak kat umah. Woohooo best! Bole kemas bilik yang mcm sarang tikus ni. Semalam balik dari Ipoh malas nak kemas sebab skg ni terkene virus selsema. So bile tak sihat die jadi takda mood nak berkemas. (Huhu alasan semata).

Aik nape balik awal plak. Ponteng keje ke? Eh tak baik serkap jarang i tau. Pagi tadi warga Cybernetics ade rehearsal konvo kat UPM. So bile sume dah abis sekretariat saya bole pulang awal. So kene rest sebab esok kene kerja keras maybe stay smpai malam. Sekretariat Jubah kan. Banyak keje kalo after konvo.

Erm arini result master kuar. Alhamdullilah result kali ni much much better than semester sebelum ni. Syukur sangat. Cume saya tersangkut kat satu bende ni. Hahaha ape dia??? I have to re-defence my proposal. Nut-nat kalo awak bace post ni jangan terkejut ye. Hahaha aku kene present balik proposal 8 January ni. It's ok. Mungkin explanantion saya agak loose dan banyak lagi point yang perlu saya kemaskan. Kerja datang bertimpa-timpa. Oh tidak. Harus tabah wahai Fardilla.

Walau kerja datang bertimpa-timpa tapi saya still punya masa untuk update blog and berfesbuk kan. Maknanya sume tu masih under control lagi la kan. Tersenyum.

Okla saya mahu cari idea untuk update mengenai sesi temuduga kat UiTM plak. Mana tau bole dijadikan panduan kepada sesiapa yang dipanggil temuduga for post lecturer pasni.

Sabar ye.

See u. Daa~

0 comments on "Tersenyum =)"

Disable Right Click