Followers

Sunday, December 19, 2010

Muffin Part 2




Hepi Sunday uolss,

Sudah 2 hari saya berkampung di rumah En Azli. Rase dah mcm rumah sendiri. Huhu. Berkampung ade sebab ok. Saya tengah sibuk nak bantu mereka buat gift untuk tetamu yang datang nanti. Kenduri minggu depan. So weekend jela yang ada masa. Weekdays sibuk dengan keje. So ni jela yang saya mampu bantu.

Setelah recipe di-modified banyak kali. Tadaaa ni la hasil muffin seperti pic di bawah. Rupenya pakai agak-agak aka bantai pon bole jadi kan. Sgt teruja sebab as you know, saya bab masak masih terkontang-kanting lagi.



Hasil muffin pagi tadi. Sape nak order bole terus tanya saya ok. =p



Close up sikit....yg ni mmg merekah. Big Yeayyyy!!!



Baru kuar dari oven





P/s: Masih lagi dalam proses berkampung. Menunggu En Azli setelkan keje then baru boleh balik KL. Haishhh..Hantu Mak Limah cancel. Hurmmm nak buek mcm mano...terimo jolaa....


0 Kata-Kata Inspirasi:

Sunday, December 19, 2010

Muffin Part 2





Hepi Sunday uolss,

Sudah 2 hari saya berkampung di rumah En Azli. Rase dah mcm rumah sendiri. Huhu. Berkampung ade sebab ok. Saya tengah sibuk nak bantu mereka buat gift untuk tetamu yang datang nanti. Kenduri minggu depan. So weekend jela yang ada masa. Weekdays sibuk dengan keje. So ni jela yang saya mampu bantu.

Setelah recipe di-modified banyak kali. Tadaaa ni la hasil muffin seperti pic di bawah. Rupenya pakai agak-agak aka bantai pon bole jadi kan. Sgt teruja sebab as you know, saya bab masak masih terkontang-kanting lagi.



Hasil muffin pagi tadi. Sape nak order bole terus tanya saya ok. =p



Close up sikit....yg ni mmg merekah. Big Yeayyyy!!!



Baru kuar dari oven





P/s: Masih lagi dalam proses berkampung. Menunggu En Azli setelkan keje then baru boleh balik KL. Haishhh..Hantu Mak Limah cancel. Hurmmm nak buek mcm mano...terimo jolaa....


0 comments on "Muffin Part 2"

Disable Right Click