Followers

Wednesday, December 29, 2010

Hantu Kak Limah



Yezza baru balik dari merayap. Gila kentang. Mati saya kalo mata-mata Ah Pen bace. Arghh peduli apa. Huhu. Jangan tegar sangat nanti kang tak pasal-pasal kene. Menangis tak berlagu. Credit hours saya semester ini sangatla heaven. Thanks bebanyak la AJK Timetabling. Huhu. Arini langsung saya takda kelas. Bagus. Keep up the good work. Senang saya nak buat projek. Projek baik punye. Jangan meniru perbuatan yang tak bertamadun ni ye. Ala bukan selalu pon saya buat kan.

Justify Full Tadi after Nok Huda setelkan kelas die, kami terus zaas kuar. Dah bincang nak tengok Hantu Mak Limah memandangkan opis saya dekat benor dengan Galaxy Ampang. Sebelum pergi tu check la dulu ada tak cite tu kat situ. Taknak la jadi pak pandir kan. Macam Galaxy Desa Petaling, cite ni tak ditayangkan. Ntah apa reason mereka taknak tayang cite ni saya pon kurang pasti. Mungkin MBO cite memang terhad kot. Gelak memang terbahak-bahak. Terbalas hutang saya nak tengok cite ni. Sorry laling, i terpaksa ketepikan u buat masa ni. Huhu.

Then melepak kat McD kat Petronas area situ jugak. Dari pagi tak makan kan. Kate nak diet tapi saya hentam apa jenis makanan pon. Malas plak rase nak diet melampau. Biarla berpada-pada kan. Alasan semata.

Then dah kenyang terus zaas pergi Tesco Ampang. Sebab minggu lepas saya buat spec. Tapi malangnya tak siap lagi. New look for new year. Mungkin dah taubat asik pakai contact lens. 10 tahun akan datang ntah apa jadi pada mata. Isk risau plak bile pikir. Simpang malaikat 44.

Then (ayat ni lagi) Nok Huda nak gi klinik. Untuk check kulit. Masalah hormon katenya, jerawat semakin bermaharaja lela di muka cik mek ni. Banyak tempat pergi. Memang gile kan. Kate banyak keje. Ntah ape kenenya perasaan malas ni makin menjadi-jadi.

Diharap tahun baru yang bakal menjelma lagi 2 3 hari ni, dapatlah saya mengubah sikap negatif saya ni ke sikap yang lebih positif untuk kebaikan akan datang.

0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, December 29, 2010

Hantu Kak Limah




Yezza baru balik dari merayap. Gila kentang. Mati saya kalo mata-mata Ah Pen bace. Arghh peduli apa. Huhu. Jangan tegar sangat nanti kang tak pasal-pasal kene. Menangis tak berlagu. Credit hours saya semester ini sangatla heaven. Thanks bebanyak la AJK Timetabling. Huhu. Arini langsung saya takda kelas. Bagus. Keep up the good work. Senang saya nak buat projek. Projek baik punye. Jangan meniru perbuatan yang tak bertamadun ni ye. Ala bukan selalu pon saya buat kan.

Justify Full Tadi after Nok Huda setelkan kelas die, kami terus zaas kuar. Dah bincang nak tengok Hantu Mak Limah memandangkan opis saya dekat benor dengan Galaxy Ampang. Sebelum pergi tu check la dulu ada tak cite tu kat situ. Taknak la jadi pak pandir kan. Macam Galaxy Desa Petaling, cite ni tak ditayangkan. Ntah apa reason mereka taknak tayang cite ni saya pon kurang pasti. Mungkin MBO cite memang terhad kot. Gelak memang terbahak-bahak. Terbalas hutang saya nak tengok cite ni. Sorry laling, i terpaksa ketepikan u buat masa ni. Huhu.

Then melepak kat McD kat Petronas area situ jugak. Dari pagi tak makan kan. Kate nak diet tapi saya hentam apa jenis makanan pon. Malas plak rase nak diet melampau. Biarla berpada-pada kan. Alasan semata.

Then dah kenyang terus zaas pergi Tesco Ampang. Sebab minggu lepas saya buat spec. Tapi malangnya tak siap lagi. New look for new year. Mungkin dah taubat asik pakai contact lens. 10 tahun akan datang ntah apa jadi pada mata. Isk risau plak bile pikir. Simpang malaikat 44.

Then (ayat ni lagi) Nok Huda nak gi klinik. Untuk check kulit. Masalah hormon katenya, jerawat semakin bermaharaja lela di muka cik mek ni. Banyak tempat pergi. Memang gile kan. Kate banyak keje. Ntah ape kenenya perasaan malas ni makin menjadi-jadi.

Diharap tahun baru yang bakal menjelma lagi 2 3 hari ni, dapatlah saya mengubah sikap negatif saya ni ke sikap yang lebih positif untuk kebaikan akan datang.

0 comments on "Hantu Kak Limah"

Disable Right Click