Followers

Thursday, December 09, 2010

Dating Part 2




Salam uols,

Setelah sekian lama, baru la muncul post dating part 2. Al maklum sejak akhir-akhir ni saya agak bizi sedikit.

Eh uols lupe saya nak bgtau, finally saya dah beli broadband sendiri. Terasa susah bile takda internet kan. So nak taknak saya have to beli jugak yang baru.

Okla. Erm ingat tak pada post dating part 1 sebelum ni. Bukan main panjang lagi list aktiviti kami kan. Tup tup kami pegi MAHA yang maha memenatkan je. Taubat saya taknak pergi lagi unless sistem pengangkutan dinaik tarafkan.

Jom tengok pic yang sempat kami snap. Tak berapa nak banyak sebab malas nak plak nak edit. Huhu



Uolss i pakai baju kurung tau. Dah kate nk pergi kenduri pasni kan. Tapi tak pergi pon. Masa ni hujan agak renyai-renyai



My hero...huhu sila muntah skg kawan2...



En Azli merenung masa depan. Bosan beratur. Lame tau nak tunggu.




Masa ni kat Pavilion Negeri Sembilan. Muke nampak sangat tidak bermaya. Sangat penat ok. Mood pon dah down....



Sangat teruja melihat haiwan ni. Ape ek nama die. Saya dah lupe. Sangat besar ok. Tak taula tuan die bagi makan ape. Muke geli-geli nak pegang bulu. Eii saya sangat alergik pada bulu ok. Huhu



Tukang pegang beg saya dikala penat berjalan. Again, my hero. =p



Finally ade jugak pic kami berdua. Thanks to pakcik yang tak dikenali. Nasib kami dpt duduk walaupon orang sesak nak naik bas. Huh



Kenderaan pertama kami untuk ke tapak MAHA. Naik traktor ok.



Masa beratur konon nak pergi Pavilion rumah setiap negeri. Semata nak makan tempoyak ikan patin. Tapi hampa kami tersalah naik bas.

Sampai kat Pavilion Pahang dah petang, tempoyak ikan patin dah abis. Sian laling.



Dapat disaksikan barisan org beratur nak naik bas. Harap sistem pengankutan dapat dipertingkatkan. Cuba bayangkan orang yang bawak anak kecik, bawak warga tua. Tak ke payah kalo mcm gini. (Sambil geleng kepala)



Kesimpulannya, MAHA memang MAHA MEMENATKAN. Sesuai la tu kan. Nak pergi satu hal. Masuk je gate UPM mak ai bukan main panjang lagi kereta beratur. Orang masya Allah sangat ramai. Jem tak payah nak cakap la. Dari teruja terus terasa nak mengamuk. Tu saya. Lain la anda yang punya kesabaran yang tinggi kan. Huhu.


Okla ketemu lagi post seterusnya~

0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, December 09, 2010

Dating Part 2





Salam uols,

Setelah sekian lama, baru la muncul post dating part 2. Al maklum sejak akhir-akhir ni saya agak bizi sedikit.

Eh uols lupe saya nak bgtau, finally saya dah beli broadband sendiri. Terasa susah bile takda internet kan. So nak taknak saya have to beli jugak yang baru.

Okla. Erm ingat tak pada post dating part 1 sebelum ni. Bukan main panjang lagi list aktiviti kami kan. Tup tup kami pegi MAHA yang maha memenatkan je. Taubat saya taknak pergi lagi unless sistem pengangkutan dinaik tarafkan.

Jom tengok pic yang sempat kami snap. Tak berapa nak banyak sebab malas nak plak nak edit. Huhu



Uolss i pakai baju kurung tau. Dah kate nk pergi kenduri pasni kan. Tapi tak pergi pon. Masa ni hujan agak renyai-renyai



My hero...huhu sila muntah skg kawan2...



En Azli merenung masa depan. Bosan beratur. Lame tau nak tunggu.




Masa ni kat Pavilion Negeri Sembilan. Muke nampak sangat tidak bermaya. Sangat penat ok. Mood pon dah down....



Sangat teruja melihat haiwan ni. Ape ek nama die. Saya dah lupe. Sangat besar ok. Tak taula tuan die bagi makan ape. Muke geli-geli nak pegang bulu. Eii saya sangat alergik pada bulu ok. Huhu



Tukang pegang beg saya dikala penat berjalan. Again, my hero. =p



Finally ade jugak pic kami berdua. Thanks to pakcik yang tak dikenali. Nasib kami dpt duduk walaupon orang sesak nak naik bas. Huh



Kenderaan pertama kami untuk ke tapak MAHA. Naik traktor ok.



Masa beratur konon nak pergi Pavilion rumah setiap negeri. Semata nak makan tempoyak ikan patin. Tapi hampa kami tersalah naik bas.

Sampai kat Pavilion Pahang dah petang, tempoyak ikan patin dah abis. Sian laling.



Dapat disaksikan barisan org beratur nak naik bas. Harap sistem pengankutan dapat dipertingkatkan. Cuba bayangkan orang yang bawak anak kecik, bawak warga tua. Tak ke payah kalo mcm gini. (Sambil geleng kepala)



Kesimpulannya, MAHA memang MAHA MEMENATKAN. Sesuai la tu kan. Nak pergi satu hal. Masuk je gate UPM mak ai bukan main panjang lagi kereta beratur. Orang masya Allah sangat ramai. Jem tak payah nak cakap la. Dari teruja terus terasa nak mengamuk. Tu saya. Lain la anda yang punya kesabaran yang tinggi kan. Huhu.


Okla ketemu lagi post seterusnya~

0 comments on "Dating Part 2"

Disable Right Click