Followers

Wednesday, December 22, 2010

Contact Lens



Huhu mata i tak cantek. So untuk enhance mata, i mesti pakai contact lens.

So untuk big day nanti saya sudah berkire-kire mahu pakai contact lens kaler grey. Nampak mcm chantek and sweet je kan. Bole tengok gambar kat bawah ni.





Chuppp...saya nak kaler mcm ni. Die tak terang sangat and nmpak sedikit natural. Perlu ke perkataan sedikit tu...huhu




Yang ni terlalu cerah sangat. Takut-takut tak seswai dengan kaler kulit Asia saya ni. Pan-asian kate kan. So kene jaga-jaga dalam memilih kaler contact lens. Takut jadi mcm gambar kat bawah ni... -----> ?




So kalo salah pilih contact lens nanti jadi mcm orang dalam gambar ni. Ni bukan orang nok. Tapi H.A.N.T.U....Hishhh takut plak bile tenung lama-lama.




P/s: Amaran, sila klik butang pangkah jika anda berseorangan ketika ini. Lepas klik pangkah jangan pandang belakang ok....





2 Kata-Kata Inspirasi:

mysarah said...

i pown pakai grey colour masa majlis bertandang. tak sempat nak beli untuk majlis kat ganu! haha

i suka kaler dia. kalo nak lagi lawa, beli yang bigger eyes :)

Fardilla Fawzi said...

Tu la, skg ni i pakai yg brown color. Chantek jugak. tapi nak try yg grey plak..

Hehehe anyway selamat pengantin baru ye.....=)

Wednesday, December 22, 2010

Contact Lens




Huhu mata i tak cantek. So untuk enhance mata, i mesti pakai contact lens.

So untuk big day nanti saya sudah berkire-kire mahu pakai contact lens kaler grey. Nampak mcm chantek and sweet je kan. Bole tengok gambar kat bawah ni.





Chuppp...saya nak kaler mcm ni. Die tak terang sangat and nmpak sedikit natural. Perlu ke perkataan sedikit tu...huhu




Yang ni terlalu cerah sangat. Takut-takut tak seswai dengan kaler kulit Asia saya ni. Pan-asian kate kan. So kene jaga-jaga dalam memilih kaler contact lens. Takut jadi mcm gambar kat bawah ni... -----> ?




So kalo salah pilih contact lens nanti jadi mcm orang dalam gambar ni. Ni bukan orang nok. Tapi H.A.N.T.U....Hishhh takut plak bile tenung lama-lama.




P/s: Amaran, sila klik butang pangkah jika anda berseorangan ketika ini. Lepas klik pangkah jangan pandang belakang ok....





2 comments on "Contact Lens"

mysarah on December 23, 2010 at 12:11 PM said...

i pown pakai grey colour masa majlis bertandang. tak sempat nak beli untuk majlis kat ganu! haha

i suka kaler dia. kalo nak lagi lawa, beli yang bigger eyes :)

Fardilla Fawzi on December 23, 2010 at 12:16 PM said...

Tu la, skg ni i pakai yg brown color. Chantek jugak. tapi nak try yg grey plak..

Hehehe anyway selamat pengantin baru ye.....=)

Disable Right Click