Followers

Wednesday, December 01, 2010

Saya mahu pergi dari sini


Salam uols...

Dah lame rasenya saya meninggalkan myzone kan. Dah tak tau nak cakap ape. Lebih baik diam dari bercakap bende-bnde yang mangarut (Ni dah nak start mengarut la ni)....

Korang ingat best ke dok KL. Sumpah tak best. Tak kene langsung dengan jiwa saya. Konon dulu lepas abis degree taubat taknak dok KL dah. Tapi nak buat mcm mana nak rezeki saya kat sini. Hantar resume kat Ipoh, satu pon taknak panggil saya. Takpela saya redha. Kuasa Tuhan. Lagi pon bile saya pikir balik kalo bukan sebab saya hijrah ke KL, mungkin saya tak kenal MOHD AZLI, mungkin saya masih lagi kapel dengan lelaki tak gune tu. Pompuan kalo dah sayang buat mcm mana pon terima je walaupon boyfriend die jahat mcm Yahudi. (Merujuk kepada diri saya ok)

Tapi seriously wei saya mahu keluar dari sini. Yela sape tahan dok keadaan yang sesak mcm ni. Aritu saya ada teman kawan saya gi Tabung Haji and saya dapat satu info yang terkejut beruk bile saya baca...nak tau ape die. Kepadatan penduduk KL 7 JUTA plus plus ok. (Laa baru tau, orang lain dah lame tau...hehe)

Tapi kan tak baik tau merungut dengan apa yang dah ditulis untuk kite. Ok saya bersyukur. Tapi saya nak jugak cakap.....SAYA MAHU KELUAR DARI SINI.......ARGHHHHHH


(Dah start meroyan la tu...jom kite tinggalkan die dengan dunia die)


Cau cin cau....

0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, December 01, 2010

Saya mahu pergi dari sini



Salam uols...

Dah lame rasenya saya meninggalkan myzone kan. Dah tak tau nak cakap ape. Lebih baik diam dari bercakap bende-bnde yang mangarut (Ni dah nak start mengarut la ni)....

Korang ingat best ke dok KL. Sumpah tak best. Tak kene langsung dengan jiwa saya. Konon dulu lepas abis degree taubat taknak dok KL dah. Tapi nak buat mcm mana nak rezeki saya kat sini. Hantar resume kat Ipoh, satu pon taknak panggil saya. Takpela saya redha. Kuasa Tuhan. Lagi pon bile saya pikir balik kalo bukan sebab saya hijrah ke KL, mungkin saya tak kenal MOHD AZLI, mungkin saya masih lagi kapel dengan lelaki tak gune tu. Pompuan kalo dah sayang buat mcm mana pon terima je walaupon boyfriend die jahat mcm Yahudi. (Merujuk kepada diri saya ok)

Tapi seriously wei saya mahu keluar dari sini. Yela sape tahan dok keadaan yang sesak mcm ni. Aritu saya ada teman kawan saya gi Tabung Haji and saya dapat satu info yang terkejut beruk bile saya baca...nak tau ape die. Kepadatan penduduk KL 7 JUTA plus plus ok. (Laa baru tau, orang lain dah lame tau...hehe)

Tapi kan tak baik tau merungut dengan apa yang dah ditulis untuk kite. Ok saya bersyukur. Tapi saya nak jugak cakap.....SAYA MAHU KELUAR DARI SINI.......ARGHHHHHH


(Dah start meroyan la tu...jom kite tinggalkan die dengan dunia die)


Cau cin cau....

0 comments on "Saya mahu pergi dari sini"

Disable Right Click