Followers

Friday, November 26, 2010

Akad NIkah Preps Part 1





Salam uolss,


Huhu Sabtu yang perlu datang bekerja. I tak buat keje pon, just saje nak tayang satu bende ni. Preview my baju for akad nikah.

Actually kain ni dah lame kami beli. Kalo tak salah dalam hujung tahun 2008 or awal tahun 2009. Dah lame kan. Orang kate kain ni bole out-dated. Saya peduli ape. Huahua....

Saya suke bangat dengan kain ni sebab En Azli yang pilih. Bile saya pilih die cakap pilihan saya mcm DESA. Huhu. Oh lupe nak bgtau, kain ni kami beli kat Jakel Jalan Tar. Masa tu ada promotion kaw-kaw. Masa tu kain ni harga die RM 300 semeter. But then after tawar-mnawar dapatla separuh harga. Sangat berbaloi kan.

So masa tunang aritu, kain ni salah satu barang hantaran la kan. So we have decided to choose silver color for our theme.




Gambar perlu di-kelam-kan ye....Huhu




P/s: Kepada B2B sekalian, skg ni dah hujung tahun, berlambak promotion, so please grab the opportunity ya...jangan lupe berkunjung ke Jakel berdekatan anda. =)



0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, November 26, 2010

Akad NIkah Preps Part 1






Salam uolss,


Huhu Sabtu yang perlu datang bekerja. I tak buat keje pon, just saje nak tayang satu bende ni. Preview my baju for akad nikah.

Actually kain ni dah lame kami beli. Kalo tak salah dalam hujung tahun 2008 or awal tahun 2009. Dah lame kan. Orang kate kain ni bole out-dated. Saya peduli ape. Huahua....

Saya suke bangat dengan kain ni sebab En Azli yang pilih. Bile saya pilih die cakap pilihan saya mcm DESA. Huhu. Oh lupe nak bgtau, kain ni kami beli kat Jakel Jalan Tar. Masa tu ada promotion kaw-kaw. Masa tu kain ni harga die RM 300 semeter. But then after tawar-mnawar dapatla separuh harga. Sangat berbaloi kan.

So masa tunang aritu, kain ni salah satu barang hantaran la kan. So we have decided to choose silver color for our theme.




Gambar perlu di-kelam-kan ye....Huhu




P/s: Kepada B2B sekalian, skg ni dah hujung tahun, berlambak promotion, so please grab the opportunity ya...jangan lupe berkunjung ke Jakel berdekatan anda. =)



0 comments on "Akad NIkah Preps Part 1"

Disable Right Click