Followers

Thursday, November 11, 2010

Doorgift

Saje pilih kaler ni sebab kene dengan tema saya....huhu



*************************************************


Ehem-ehem,

Salam tuan-tuan dan puan-puan,

Ececece berlagak formal plak,


Arini rase nikmat terlebih plak sebab tokei jalur lebar telah memunculkan diri. So saya akan update secara langsung dari laptop saya. Takda lagi seludup post melalui pc umum kat depan sinun.


So arini tergerak hati nak share mengenai doorgift sempena dengan mybigday. Dari hati tu lagi dok terpikir-pikir nak bagi apa ye untuk tetamu yang datang nanti?? Sampai gado-gado dengan mak nak pilih yang mana. Bukanlah gado betol-betol ok, gado manje gitu...

Korang rase bende apa yang best tapi jimat?? Ingat masih lagi dalam konteks berjimat. No no no, saya tak mahu membazir tak tentu pasal. Ingat kehidupan selepas kawin kan penting. Lagi pon, kan tetamu kite tu dah kenyang perut dihidangkan dengan menu masa tu. Nak bagi lagi doorgift yang best-best lagi. Banyak cengkadak???


Hui sila bertapis ye penggunaan ayat di sini. Tak baik noty-noty mcm ni. Tapi tak betul ke apa yang saya ckp. Tapi kalo korang mampu tak pela. Saya yang tak mampu ni cume mampu bagi bende-bende yang biasa saje.

So sempena lawatan saya ke pameran pengantin kat SACC aritu, saya sempat ketemu dengan sorang tokei cenderahati perkahwinan. Sila rujuk sini ---> berkatdn

So far saya puas hati dengan tawaran yang diberikan. Saya ngn mak mcm dah setuju nak bagi kek marble yang diisi dalam kotak yang agak chantek jugak. Modal pon tak berapa mahal sgt. Dah siap packing. So saya tak payah susah payah nak menyusahkan orang lain tuk isi barang dalam goodie bag saya. Pic kat atas plak. Ade kesilapan teknikal di situ ye. Harap maaf.

Kalau dikire bajet utk barang-barang lain pon sama jugak cost die. So lebih baik saya pilih yang ni. Lebih mudah, jimat dan praktikal.

Setakat ni saya mahu stick to this decision first. Kirenya ni untuk tetamu biasa.

Cume doorgift untuk rombongan pihak lelaki mungkin special sikit la.....dtg dari jauh tu. Ehem ehem....


0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, November 11, 2010

Doorgift


Saje pilih kaler ni sebab kene dengan tema saya....huhu



*************************************************


Ehem-ehem,

Salam tuan-tuan dan puan-puan,

Ececece berlagak formal plak,


Arini rase nikmat terlebih plak sebab tokei jalur lebar telah memunculkan diri. So saya akan update secara langsung dari laptop saya. Takda lagi seludup post melalui pc umum kat depan sinun.


So arini tergerak hati nak share mengenai doorgift sempena dengan mybigday. Dari hati tu lagi dok terpikir-pikir nak bagi apa ye untuk tetamu yang datang nanti?? Sampai gado-gado dengan mak nak pilih yang mana. Bukanlah gado betol-betol ok, gado manje gitu...

Korang rase bende apa yang best tapi jimat?? Ingat masih lagi dalam konteks berjimat. No no no, saya tak mahu membazir tak tentu pasal. Ingat kehidupan selepas kawin kan penting. Lagi pon, kan tetamu kite tu dah kenyang perut dihidangkan dengan menu masa tu. Nak bagi lagi doorgift yang best-best lagi. Banyak cengkadak???


Hui sila bertapis ye penggunaan ayat di sini. Tak baik noty-noty mcm ni. Tapi tak betul ke apa yang saya ckp. Tapi kalo korang mampu tak pela. Saya yang tak mampu ni cume mampu bagi bende-bende yang biasa saje.

So sempena lawatan saya ke pameran pengantin kat SACC aritu, saya sempat ketemu dengan sorang tokei cenderahati perkahwinan. Sila rujuk sini ---> berkatdn

So far saya puas hati dengan tawaran yang diberikan. Saya ngn mak mcm dah setuju nak bagi kek marble yang diisi dalam kotak yang agak chantek jugak. Modal pon tak berapa mahal sgt. Dah siap packing. So saya tak payah susah payah nak menyusahkan orang lain tuk isi barang dalam goodie bag saya. Pic kat atas plak. Ade kesilapan teknikal di situ ye. Harap maaf.

Kalau dikire bajet utk barang-barang lain pon sama jugak cost die. So lebih baik saya pilih yang ni. Lebih mudah, jimat dan praktikal.

Setakat ni saya mahu stick to this decision first. Kirenya ni untuk tetamu biasa.

Cume doorgift untuk rombongan pihak lelaki mungkin special sikit la.....dtg dari jauh tu. Ehem ehem....


0 comments on "Doorgift"

Disable Right Click