Followers

Wednesday, November 03, 2010

DIY lagi


Haha saya cube untuk DIY dengan menghasilkan bunga ros ini daripada riben. Saya dah ade idea nak buat ape dengan bunga ros ni. Student dah mule cuti, so saya bole menambahkan aktiviti saya di opis.

Abaikan kalo anda terasa bunga ros ni seperti buruk kan. Janji saya dapat rase puas hati dapat menghasilkan sesuatu dengan menggunakan air tangan yang tak seberapa nak kreatif ni. Tapi uolls maklumla kadang-kadang saya ni hangat-hangat taik ayam je. Sume bende saya nak buat sendiri. Jeles tengok bile ada org buat bunga pahar dengan air tangan sendiri. Sila rujuk yang ini.

Korang tak rase bangga ke nanti bile orang tanya mana beli ni. "Eh bukan beli, buat sendiri je"...pergh bangga gile bile dapat jawab mcm tu. Silap aribulan orang tu mintak korang buatkan tuk majlis die. Dah bole menambah income....btol tak??? Saya dah mule memoyokan diri. Ampunnn...




Cube jangan tak cube...


Kalo nak cube pakai riben besar mcm ni...


Ni hasil tuk kaler lain plak...




P/s: Ntah kenapa arini semangat terlebih nak buat preparation. Mungkin fening bile memikirkan duit yang tak berapa nak ckup.

5 Kata-Kata Inspirasi:

mysarah said...

eh malu that link refer to my blog! haha

cmne buat ribbon tu? memang ada rupa ros. i suka benda2 tipu yang boleh buat jadi bentuk bunga ros ni. hehe

CikSyafa said...

blogwalking...jumpa blog u...salam b2b ^___^

jom exchange linked ^__^

Fardilla Fawzi said...

sarah: hehehe sgt teruja bile tgk u punye DIY bunga pahar...member2 i ckp sgt chantek ok...hehehe

Cik Syafa: Hi b2b member.....jom kongsi2 idea...hehehe...i dah follow u ok...

mysarah said...

really dorang cakap macam tu?? ok2 skrg ni dah konpiden bunga i cantek. haha

Fardilla Fawzi said...

serius chantek geram tgk...

bile la dpt tgk bunga pahar i jadi banyk mcm u punyer...huhuhu

Wednesday, November 03, 2010

DIY lagi



Haha saya cube untuk DIY dengan menghasilkan bunga ros ini daripada riben. Saya dah ade idea nak buat ape dengan bunga ros ni. Student dah mule cuti, so saya bole menambahkan aktiviti saya di opis.

Abaikan kalo anda terasa bunga ros ni seperti buruk kan. Janji saya dapat rase puas hati dapat menghasilkan sesuatu dengan menggunakan air tangan yang tak seberapa nak kreatif ni. Tapi uolls maklumla kadang-kadang saya ni hangat-hangat taik ayam je. Sume bende saya nak buat sendiri. Jeles tengok bile ada org buat bunga pahar dengan air tangan sendiri. Sila rujuk yang ini.

Korang tak rase bangga ke nanti bile orang tanya mana beli ni. "Eh bukan beli, buat sendiri je"...pergh bangga gile bile dapat jawab mcm tu. Silap aribulan orang tu mintak korang buatkan tuk majlis die. Dah bole menambah income....btol tak??? Saya dah mule memoyokan diri. Ampunnn...




Cube jangan tak cube...


Kalo nak cube pakai riben besar mcm ni...


Ni hasil tuk kaler lain plak...




P/s: Ntah kenapa arini semangat terlebih nak buat preparation. Mungkin fening bile memikirkan duit yang tak berapa nak ckup.

5 comments on "DIY lagi"

mysarah on November 3, 2010 at 6:25 PM said...

eh malu that link refer to my blog! haha

cmne buat ribbon tu? memang ada rupa ros. i suka benda2 tipu yang boleh buat jadi bentuk bunga ros ni. hehe

CikSyafa on November 4, 2010 at 3:14 AM said...

blogwalking...jumpa blog u...salam b2b ^___^

jom exchange linked ^__^

Fardilla Fawzi on November 4, 2010 at 10:23 AM said...

sarah: hehehe sgt teruja bile tgk u punye DIY bunga pahar...member2 i ckp sgt chantek ok...hehehe

Cik Syafa: Hi b2b member.....jom kongsi2 idea...hehehe...i dah follow u ok...

mysarah on November 4, 2010 at 2:29 PM said...

really dorang cakap macam tu?? ok2 skrg ni dah konpiden bunga i cantek. haha

Fardilla Fawzi on November 4, 2010 at 3:56 PM said...

serius chantek geram tgk...

bile la dpt tgk bunga pahar i jadi banyk mcm u punyer...huhuhu

Disable Right Click