Followers

Monday, November 08, 2010

Krim Kecantikan Safi Balkis

Sebelum uols meneruskan pembacaan untuk post yang ini, saya mohon jangan membuat sebarang spekulasi yang tidak diingini ya.

Saya hanya ingin share apa yang saya tahu je ok.

Saya terpikir nak post crita ni rentetan kisah semalam, Cik Yana mesej saya minta pendapat moisturiser apa yang best tuk kulit kering. Huhu yela beliau all out gile-gile sempena big day beliau yang tinggal bape ari lagi ni. Harus stay pretty kan di hari persandingan.

Saya takda pon produk yang menarik untuk dikongsi. Cume saya ade satu produk yang baru saya jumpe 2 3 bulan nie. Nampak gayanya serasi la. Ala krim murah je, kt kedai ubat Ah Chong pon ade jual --> Safi Balqis Lidah Buaya yang penutup hijau tu.

So far okla. Bole diharap jugakla untuk memhilangkan parut muke saya yang mengerutu ni. Kalau pakai siang, bole djadikan sebagai foundation. And kalo malam tepekla tebal-tebal. Saya ade seketul jerawat kat dagu, alhamdullilah malam nak tido saya tepek tebal-tebal kat situ, esoknya jerawat tu kering.

Mungkin kesesuaian produk ikut kulitkan. So saya hanya pakai tanaka white untuk pencuci muka. And krim ni untuk krim siang dan malam. Huhu patutla still banyak pori-pori besar. Huhu....


Sila lihat muke saya yang dok paling kanan sekali tu. Masya Allah, takda nur langsung. Masa ni form 3.


Muke sememeh ni di awal-awal perkenalan saya dan En Azli. Ade sebekas parut di dagu. Tu memang port jerawat ok.


Ni boleh dikatakan gambar latest saya bersama Mun2 masa gi Melaka aritu. Masa ni dah start pakai safi kalau nak kuar gi mana-mana. So far saya agak puas hati walaupon masih ade kecacatan di situ.




Ni die. Saya guna ni je. Murah and agak meresap baik dalam kulit saya. Kalau nak try pon tak membazir sangat sebab die murah je. Hehe




** pic di atas tanpa sebarang edit ye. Tu memang gambar asal **


0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, November 08, 2010

Krim Kecantikan Safi Balkis


Sebelum uols meneruskan pembacaan untuk post yang ini, saya mohon jangan membuat sebarang spekulasi yang tidak diingini ya.

Saya hanya ingin share apa yang saya tahu je ok.

Saya terpikir nak post crita ni rentetan kisah semalam, Cik Yana mesej saya minta pendapat moisturiser apa yang best tuk kulit kering. Huhu yela beliau all out gile-gile sempena big day beliau yang tinggal bape ari lagi ni. Harus stay pretty kan di hari persandingan.

Saya takda pon produk yang menarik untuk dikongsi. Cume saya ade satu produk yang baru saya jumpe 2 3 bulan nie. Nampak gayanya serasi la. Ala krim murah je, kt kedai ubat Ah Chong pon ade jual --> Safi Balqis Lidah Buaya yang penutup hijau tu.

So far okla. Bole diharap jugakla untuk memhilangkan parut muke saya yang mengerutu ni. Kalau pakai siang, bole djadikan sebagai foundation. And kalo malam tepekla tebal-tebal. Saya ade seketul jerawat kat dagu, alhamdullilah malam nak tido saya tepek tebal-tebal kat situ, esoknya jerawat tu kering.

Mungkin kesesuaian produk ikut kulitkan. So saya hanya pakai tanaka white untuk pencuci muka. And krim ni untuk krim siang dan malam. Huhu patutla still banyak pori-pori besar. Huhu....


Sila lihat muke saya yang dok paling kanan sekali tu. Masya Allah, takda nur langsung. Masa ni form 3.


Muke sememeh ni di awal-awal perkenalan saya dan En Azli. Ade sebekas parut di dagu. Tu memang port jerawat ok.


Ni boleh dikatakan gambar latest saya bersama Mun2 masa gi Melaka aritu. Masa ni dah start pakai safi kalau nak kuar gi mana-mana. So far saya agak puas hati walaupon masih ade kecacatan di situ.




Ni die. Saya guna ni je. Murah and agak meresap baik dalam kulit saya. Kalau nak try pon tak membazir sangat sebab die murah je. Hehe




** pic di atas tanpa sebarang edit ye. Tu memang gambar asal **


0 comments on "Krim Kecantikan Safi Balkis"

Disable Right Click