Followers

Friday, November 19, 2010

Selamat Hari Raya Aidiladha


Salam semua,

Saya masih lagi di Ipoh, ni pon melepak kat Tesco mencari wireless free. Hoho nasib ramai yang baik hati kat sini.

Ahad saya akan balik semula ke KL.

Interview saya di-postpone pada 8 dan 9 Disember bulan depan. Tersangatla lega hati saya. Bole la saya meng-update-kan diri pada apa-apa info yang patut.

Nape la tak ckp awal-awalkan. Kalu diikutkan pada plan asal balik raya haji ni saya nak buat survey apa-apa yang patut for mybigday. Until saat ni, satu bende pon saya tak buat. Yela cuak tersangat nak prepare interview la konon. Huhu satu pembaziran masa ye.

Ahad ni saya akan terus ke Seremban, melawat mak En Azli. Dah lame rasenya saya tak bertandang ke rumah beliau. Erm nak bawak ape ye sebagai buah tangan?????


Anyway lupe nak ucap SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA ye.

Daaa~


0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, November 19, 2010

Selamat Hari Raya Aidiladha



Salam semua,

Saya masih lagi di Ipoh, ni pon melepak kat Tesco mencari wireless free. Hoho nasib ramai yang baik hati kat sini.

Ahad saya akan balik semula ke KL.

Interview saya di-postpone pada 8 dan 9 Disember bulan depan. Tersangatla lega hati saya. Bole la saya meng-update-kan diri pada apa-apa info yang patut.

Nape la tak ckp awal-awalkan. Kalu diikutkan pada plan asal balik raya haji ni saya nak buat survey apa-apa yang patut for mybigday. Until saat ni, satu bende pon saya tak buat. Yela cuak tersangat nak prepare interview la konon. Huhu satu pembaziran masa ye.

Ahad ni saya akan terus ke Seremban, melawat mak En Azli. Dah lame rasenya saya tak bertandang ke rumah beliau. Erm nak bawak ape ye sebagai buah tangan?????


Anyway lupe nak ucap SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA ye.

Daaa~


0 comments on "Selamat Hari Raya Aidiladha"

Disable Right Click