Followers

Friday, November 12, 2010

Sunyinya


"Sunyinya....mcm dalam gua"

Hehe dapat mesej dari En Azli. Hp saya kene barred. So takda sape la yang nak kacau die time die bz, takda sape sibuk nak msg-msg die 2 3 kali walaupon die tak balas. Takda sape nak buat miskol banyak kali kat die. Takda sape nak kol die semata nak ckp i love u. Takda sape nak kol die semata nak dengar die ckp i love u je...

Ahhhaa baru tau bile saya takda. Mule la kate sunyi la apa. Bile saya ade buat tak tau je kan. Hehe

Tengok ye arini saje bape kali die antar msg "sunyinya"


~Saya sedang tersenyum lebar~

0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, November 12, 2010

Sunyinya



"Sunyinya....mcm dalam gua"

Hehe dapat mesej dari En Azli. Hp saya kene barred. So takda sape la yang nak kacau die time die bz, takda sape sibuk nak msg-msg die 2 3 kali walaupon die tak balas. Takda sape nak buat miskol banyak kali kat die. Takda sape nak kol die semata nak ckp i love u. Takda sape nak kol die semata nak dengar die ckp i love u je...

Ahhhaa baru tau bile saya takda. Mule la kate sunyi la apa. Bile saya ade buat tak tau je kan. Hehe

Tengok ye arini saje bape kali die antar msg "sunyinya"


~Saya sedang tersenyum lebar~

0 comments on "Sunyinya"

Disable Right Click