Followers

Monday, November 08, 2010

Update Pantas

Salam Senin sume,

Tak banyak yang saya nak update skg ni, maklumla menggunakan pc umum. Huhu memandangkan pembekal jalur lebar tiada arini.

Ok saya terus buat short post jela. Taknak panjang berjela. Make it simple ok.

Jumaat:
My mummy and Debab datang KL sempena lawatan ulung Debab ke KL. Tengahari saya amik mereka kat KL Sentral memandangkn mereka naik tren ke KL. Huhu debor jugak sebab saya jarang ke KL Sentarl. Tapi saya pakai hentam je. Ape da...kate dok KL. Huhu. Saya hanya mnunggu di lobi utama berhadapan dengan Hiton and Le Meredian Hotel. Nak parking sangat membazir. Nasib Allah permudahkan segalanya, yela sebab mak and Debab tak penah menjejakkan kaki ke KL Sentral tu.

Kami terus shoot ke Midvalley. Orang tak payah nak ckp sgt ramai. Kami sekejap je kat situ. After makan and solat Zuhur terus ke Nilai 3. Padahal tu tiada dalam agenda langsung. Niat asal mahu ke KLCC terus. Tapi memandangkan KL pada hari tersebut sangat jem and saya dah mula naik angin, saya batalkan hasrat ke KLCC and terus ke Nilai 3.

Wah perjalanan relaks je. I like. So sampai Nilai 3 kami memulakan pencarian. Pencarian apa lagi, perihal mybigday la. Setelah di-survey barangan yang dicari agak tidak berbaloi harganya. So misi mencari akan diteruskan menjelang cuti raya haji nanti. Buat masa ni saya tidak terpikir untuk ke Nilai 3 untuk mencari barangan mybigday.


Sabtu:
Pagi-pagi lepas breakfast kami menunggu sang lelaki yang bernama En Azli. Seperti yang dijangka kami perlu menunggu beliau. Lambat. Huhu.

Kami terus shoot ke SACC Convention Centre kat Shah Alam memandangkan ada karnival pengantin kat situ. So far saya amat berpuas hati. And saya and mak dah bersetuju dengan satu vendor goodie bag. Weeee~ Solve satu misi.

Perjalanan seterusnya ke KLCC.

After KLCC terus shoot ke Putrajaya.

Then sebelum keberangkatan En Azli, kami sempat dinner kat kedai asam boi feveret En Azli. 2 cawan kot beliau minum. Kalo tak ditahan mau 10 cawan beliau menghadap air asam boi tu.


Ahad:
Mak and Debab sudah mahu pulang. Saya hantar beliau di Hentian Duta.

Petang sikit, akma mesej ajak gi karok lagi. Saya on je memandangkan mahu mengubat kesunyian di rumah.


**Itu sahaja dari saya**

** Sekian terima kasih**

0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, November 08, 2010

Update Pantas


Salam Senin sume,

Tak banyak yang saya nak update skg ni, maklumla menggunakan pc umum. Huhu memandangkan pembekal jalur lebar tiada arini.

Ok saya terus buat short post jela. Taknak panjang berjela. Make it simple ok.

Jumaat:
My mummy and Debab datang KL sempena lawatan ulung Debab ke KL. Tengahari saya amik mereka kat KL Sentral memandangkn mereka naik tren ke KL. Huhu debor jugak sebab saya jarang ke KL Sentarl. Tapi saya pakai hentam je. Ape da...kate dok KL. Huhu. Saya hanya mnunggu di lobi utama berhadapan dengan Hiton and Le Meredian Hotel. Nak parking sangat membazir. Nasib Allah permudahkan segalanya, yela sebab mak and Debab tak penah menjejakkan kaki ke KL Sentral tu.

Kami terus shoot ke Midvalley. Orang tak payah nak ckp sgt ramai. Kami sekejap je kat situ. After makan and solat Zuhur terus ke Nilai 3. Padahal tu tiada dalam agenda langsung. Niat asal mahu ke KLCC terus. Tapi memandangkan KL pada hari tersebut sangat jem and saya dah mula naik angin, saya batalkan hasrat ke KLCC and terus ke Nilai 3.

Wah perjalanan relaks je. I like. So sampai Nilai 3 kami memulakan pencarian. Pencarian apa lagi, perihal mybigday la. Setelah di-survey barangan yang dicari agak tidak berbaloi harganya. So misi mencari akan diteruskan menjelang cuti raya haji nanti. Buat masa ni saya tidak terpikir untuk ke Nilai 3 untuk mencari barangan mybigday.


Sabtu:
Pagi-pagi lepas breakfast kami menunggu sang lelaki yang bernama En Azli. Seperti yang dijangka kami perlu menunggu beliau. Lambat. Huhu.

Kami terus shoot ke SACC Convention Centre kat Shah Alam memandangkan ada karnival pengantin kat situ. So far saya amat berpuas hati. And saya and mak dah bersetuju dengan satu vendor goodie bag. Weeee~ Solve satu misi.

Perjalanan seterusnya ke KLCC.

After KLCC terus shoot ke Putrajaya.

Then sebelum keberangkatan En Azli, kami sempat dinner kat kedai asam boi feveret En Azli. 2 cawan kot beliau minum. Kalo tak ditahan mau 10 cawan beliau menghadap air asam boi tu.


Ahad:
Mak and Debab sudah mahu pulang. Saya hantar beliau di Hentian Duta.

Petang sikit, akma mesej ajak gi karok lagi. Saya on je memandangkan mahu mengubat kesunyian di rumah.


**Itu sahaja dari saya**

** Sekian terima kasih**

0 comments on "Update Pantas"

Disable Right Click