Followers

Monday, November 15, 2010

Teratak Syurga Cinta

Sabtu lepas saya dah mule kembali kerja mcm biasa. Sebab kelas master saya dah berakhir untuk sem ni. Huhu dah lame rasenya tak datang opis ari Sabtu.

Lepas opis saya terus gi Seremban. Sebab ntah kenapa teringin sgt nak jumpe En Azli.

Lepas makan nasi ayam kenyalang kat ampangan kami terus pergi Bandar Sendayan. Saje nak tengok-tengok teratak syurga cinta kami. Cewah dah mula jadi poyo minah ni.

Setakat ni, teratak ni je yang mampu kami beli. Baru nak mula hidupkan. Lagipon ia hasil titik peluh sendiri, ia lebih memberi makna kan. Thanks to En Azli.

Masa pergi tu, masih lagi under construction. Bahagian hadapan je dah siap sikit-sikit. Rumah contoh takda sebab lots rumah tu telah habis dijual. Dah habis ok. Tapi kami sempat la jugak tengok rumah contoh 2 tingkat bersebelahan dengan teratak yang kami beli. Memang meletup abis. Takpe-takpe....kalo ade rezeki lebih ok.

En Azli memang sesuka hati je masuk kat kawasan yang still under construction ni sebab die one of the staff Matrik Concept kan. Tak tengok lagi kitaorang meredah tanah merah kat kawasan rumah yang sinun. Abis kotor kreta saya. Haishhhh.....nak pergi tempat kotor-kotor bawak kete saya la kan...mcm tu la kaedahnya....



Rumah 2 tingkat yang memang meletop.


Teratak Syurga Cinta kami. Ni bukan rumah sebenar. Tapi kalau dah siap mcm gini la rupenye. Memang sengaja pilih corner lot.


Bahagian hadapan rumah


Kawasan tepi rumah. Kalau nak besarkan sikit rumah nanti senang...kalo den kayo la kan...


Cewah sibuk nak pose jugak kan...


Still under construction..dijangka ni la teratak kami...


Kwasan sekitar yang masih dalam proses...



P/s: Ingat post ni bukan sengaja nak menunjuk ke apa. Takda apa pon yang nak ditunjukkan pon. Hanya sebagai tanda ingatan kepada diri saya.

0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, November 15, 2010

Teratak Syurga Cinta


Sabtu lepas saya dah mule kembali kerja mcm biasa. Sebab kelas master saya dah berakhir untuk sem ni. Huhu dah lame rasenya tak datang opis ari Sabtu.

Lepas opis saya terus gi Seremban. Sebab ntah kenapa teringin sgt nak jumpe En Azli.

Lepas makan nasi ayam kenyalang kat ampangan kami terus pergi Bandar Sendayan. Saje nak tengok-tengok teratak syurga cinta kami. Cewah dah mula jadi poyo minah ni.

Setakat ni, teratak ni je yang mampu kami beli. Baru nak mula hidupkan. Lagipon ia hasil titik peluh sendiri, ia lebih memberi makna kan. Thanks to En Azli.

Masa pergi tu, masih lagi under construction. Bahagian hadapan je dah siap sikit-sikit. Rumah contoh takda sebab lots rumah tu telah habis dijual. Dah habis ok. Tapi kami sempat la jugak tengok rumah contoh 2 tingkat bersebelahan dengan teratak yang kami beli. Memang meletup abis. Takpe-takpe....kalo ade rezeki lebih ok.

En Azli memang sesuka hati je masuk kat kawasan yang still under construction ni sebab die one of the staff Matrik Concept kan. Tak tengok lagi kitaorang meredah tanah merah kat kawasan rumah yang sinun. Abis kotor kreta saya. Haishhhh.....nak pergi tempat kotor-kotor bawak kete saya la kan...mcm tu la kaedahnya....



Rumah 2 tingkat yang memang meletop.


Teratak Syurga Cinta kami. Ni bukan rumah sebenar. Tapi kalau dah siap mcm gini la rupenye. Memang sengaja pilih corner lot.


Bahagian hadapan rumah


Kawasan tepi rumah. Kalau nak besarkan sikit rumah nanti senang...kalo den kayo la kan...


Cewah sibuk nak pose jugak kan...


Still under construction..dijangka ni la teratak kami...


Kwasan sekitar yang masih dalam proses...



P/s: Ingat post ni bukan sengaja nak menunjuk ke apa. Takda apa pon yang nak ditunjukkan pon. Hanya sebagai tanda ingatan kepada diri saya.

0 comments on "Teratak Syurga Cinta"

Disable Right Click