Followers

Monday, November 15, 2010

Alhamdullilah


Salam,

First nak ucap syukur sangat...

Tak tau nak gambarkan perasaan saya pagi ni. Takut? Gembira? Rase nak beri-beri je? Sume ade.

Pagi tadi bukak emel (rutin harian), sgt terkejut sebab dipanggil intebiu as lecturer dalam bidang foodservice kat UiTM Pulau Pinang. Tak sangka plak dipanggil.

Ade temuduga peringkat pertama and kedua. Untuk temuduga peringkat pertama saya dikehendaki untuk memberi syarahan dalam bahasa Inggeris selama 10 minit regarding any topic in my field.

After that ade ujian memasak plak. Yang ini memang saya paling takut sekali. Sebab ni bukan kepakaran saya even study dalam bidang foodservice.

Kalo pass masa first interview, baru la dipanggil untuk second interview.

Ya Allah takutnya, dah lama saya tak mengharungi sesi di-interview....

Sebarang keputusan saya terima dengan hati yang terbuka.

Alhamdullilah....

0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, November 15, 2010

Alhamdullilah



Salam,

First nak ucap syukur sangat...

Tak tau nak gambarkan perasaan saya pagi ni. Takut? Gembira? Rase nak beri-beri je? Sume ade.

Pagi tadi bukak emel (rutin harian), sgt terkejut sebab dipanggil intebiu as lecturer dalam bidang foodservice kat UiTM Pulau Pinang. Tak sangka plak dipanggil.

Ade temuduga peringkat pertama and kedua. Untuk temuduga peringkat pertama saya dikehendaki untuk memberi syarahan dalam bahasa Inggeris selama 10 minit regarding any topic in my field.

After that ade ujian memasak plak. Yang ini memang saya paling takut sekali. Sebab ni bukan kepakaran saya even study dalam bidang foodservice.

Kalo pass masa first interview, baru la dipanggil untuk second interview.

Ya Allah takutnya, dah lama saya tak mengharungi sesi di-interview....

Sebarang keputusan saya terima dengan hati yang terbuka.

Alhamdullilah....

0 comments on "Alhamdullilah"

Disable Right Click