Followers

Monday, November 22, 2010

Catatan Harian



Salam,

Lately saya sangat liat untuk bangun pagi. Ni adalah tanda-tanda org yang tidak sihat ye kawan-kawan. Nampak gayanya jamu saya kurang mujarab untuk meningkatkan tahap kerajinan dalam badan. Ala nak salahkan jamu plak, padahal awak tu yang takda level of motivation yang tinggi. Ntahla wei, dengan mengantuknya, dengan rasa malas yang melampau...buat saya risau plak.

Semalam saya gerak dari Ipoh ke KL dalam 1030 am mcm tu. Saya sengaja bertolak awal sebab saya mahu terus ke Seremban. Naik muntah saya drive lama-lama dalam kete. Sorang-sorang je rasa mcm kesunyian gile-gile. Dah takda sape nak dijadikan teman kan.

Smpai KL dalam 130 pm, saya terus balik umah sewa dulu. Nak memunggah barang yang banyak saya bawak aritu. Nanti sampai malam saya dah tak larat nak mngangkut semua barang tu sorang-sorang. Mandi and solat Zuhur, dalam pukul 230 pm saya terus gerak gi Seremban. Drive lagi kan. Huh meloyakan sungguh.

Smpai kat tol senawang dalam pukul 320 pm. En Azli suh tunggu die kat situ. Nasib baik kali ni saya tak menunggu die berjam-jam kan. Beliau sampai je terus ajak saya gi kawan die masa kat Poli kawin kat Lukut. Laaa saya tak pakai baju yang proper pon masa tu. Pakai T-shirt and jeans je kot. Adoi..suke mcm tu tau. Taknak bgtau awal-awal. Saya park kreta kat Tol Senawang and dengan selamba pergi org kawin dengan pakaian mcm tu. Nak buat mcm mana kan. Lagi pon dah nak dekat pukul 4 pm, pengantin dah nak masuk tido pon. Huahuahua

Sampai pengantin dah tukar baju pon. Huhu orang siap-siap nak tutup kedai pon. Takpe at least kite raikan kawan kite kan.

*#$%^&*(**&^$$$^^##@@$

Dalam pukul 6 lebih baru saya dapat singgah rumah En Azli. After solat Maghrib and makan malam saya terus gerak balik. Cepat jugak la dalam pukul 8 pm. En Azli ade hal dengan kawan die, so saya taknak ganggu die buat keje.

Nasib highway agak lancar. Risau jugak sebab masa kitaorang naik highway dalam petang mcm tu, highway ke KL sangat sesak mcm siput daaa.....

Dalam pukul 930 pm, saya dah sampai umah. Tak sempat nak kemas apa pon. Badan sangat letih. Dah mcm sarang tikus bilik tu. Arghhh rimas....




Tu sahaja catatan harian saya....

Ketemu lagi untuk catatan seterusnya......


0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, November 22, 2010

Catatan Harian




Salam,

Lately saya sangat liat untuk bangun pagi. Ni adalah tanda-tanda org yang tidak sihat ye kawan-kawan. Nampak gayanya jamu saya kurang mujarab untuk meningkatkan tahap kerajinan dalam badan. Ala nak salahkan jamu plak, padahal awak tu yang takda level of motivation yang tinggi. Ntahla wei, dengan mengantuknya, dengan rasa malas yang melampau...buat saya risau plak.

Semalam saya gerak dari Ipoh ke KL dalam 1030 am mcm tu. Saya sengaja bertolak awal sebab saya mahu terus ke Seremban. Naik muntah saya drive lama-lama dalam kete. Sorang-sorang je rasa mcm kesunyian gile-gile. Dah takda sape nak dijadikan teman kan.

Smpai KL dalam 130 pm, saya terus balik umah sewa dulu. Nak memunggah barang yang banyak saya bawak aritu. Nanti sampai malam saya dah tak larat nak mngangkut semua barang tu sorang-sorang. Mandi and solat Zuhur, dalam pukul 230 pm saya terus gerak gi Seremban. Drive lagi kan. Huh meloyakan sungguh.

Smpai kat tol senawang dalam pukul 320 pm. En Azli suh tunggu die kat situ. Nasib baik kali ni saya tak menunggu die berjam-jam kan. Beliau sampai je terus ajak saya gi kawan die masa kat Poli kawin kat Lukut. Laaa saya tak pakai baju yang proper pon masa tu. Pakai T-shirt and jeans je kot. Adoi..suke mcm tu tau. Taknak bgtau awal-awal. Saya park kreta kat Tol Senawang and dengan selamba pergi org kawin dengan pakaian mcm tu. Nak buat mcm mana kan. Lagi pon dah nak dekat pukul 4 pm, pengantin dah nak masuk tido pon. Huahuahua

Sampai pengantin dah tukar baju pon. Huhu orang siap-siap nak tutup kedai pon. Takpe at least kite raikan kawan kite kan.

*#$%^&*(**&^$$$^^##@@$

Dalam pukul 6 lebih baru saya dapat singgah rumah En Azli. After solat Maghrib and makan malam saya terus gerak balik. Cepat jugak la dalam pukul 8 pm. En Azli ade hal dengan kawan die, so saya taknak ganggu die buat keje.

Nasib highway agak lancar. Risau jugak sebab masa kitaorang naik highway dalam petang mcm tu, highway ke KL sangat sesak mcm siput daaa.....

Dalam pukul 930 pm, saya dah sampai umah. Tak sempat nak kemas apa pon. Badan sangat letih. Dah mcm sarang tikus bilik tu. Arghhh rimas....




Tu sahaja catatan harian saya....

Ketemu lagi untuk catatan seterusnya......


0 comments on "Catatan Harian"

Disable Right Click