Followers

Wednesday, November 24, 2010

Oh Malam


Salam uolls...

Pelik kan tibe saya online tengah malam macam gini. Sebenarnya my best friend akma datang umah saya. Sepatutnya beliau tengah sakan bercuti skg ni. Yela cikgu kan. Time cuti sekolah, cikgu pon cuti jugak. Tak aci kan. Haishh nape la saya tak mcm tu. Yela, kan students saya tengah cuti sem skg ni. Supposedly, i pon kene cuti jugak la kan. Baru btol konsep mcm tu kan. Arghh mrepek sudah. Ampun yaa....

Huhu arini saya terputus hubungan dengan laling saya. Masing-masing kene barred kan. Ni tengah tnggu beliau online la. Harap-harapla online kan. Semalam pukul 1 pagi kol saya. Saya ingat kan alarm saya bunyi. Mak ai copet bonar dah siang. Bile ringtone bunyi saya cancel-kan. Yela selalu pagi-pagi saya memang mcm tu kan. Tak putus asa, beliau kol lagi sampai saya pick up phone. Tu pon sebab akma yang kejutkan saya.

Pelik jugak sebab selalunya kalo die dah kol, then saya tak angkat, jarang sangat la die kol balik kan. Dahla mamaikan. Kalo tak salah saya, die kejutkan saya suh online kot. Gile apa dah pukul 1 pagi masa tu. Nanti kang tak pasal-pasal datang demam kura-kura saya. Anti-body saya ni lemah sikit kalo tak ckup tido and rest. Mula la nak mengada demam kura-kura. Hanya Natrah je yang paham saya. Hehe...

Alhamdullilah arini sume keje saya melibatkan marking paper final and key in dah setel. Huh jenuh nak menghabiskan ber-bundle kertas soalan student. Tapi yang tak bestnya bekalan jalur lebar dh takda. Mungkin nak menamatkn services-nye kot....

Hurmmmm kene cari pembekal yang baru.........


P/s: Minta-mintala En Azli online...sementara tu tgh meng-edit pic tunang nok huda...huhu



0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, November 24, 2010

Oh Malam



Salam uolls...

Pelik kan tibe saya online tengah malam macam gini. Sebenarnya my best friend akma datang umah saya. Sepatutnya beliau tengah sakan bercuti skg ni. Yela cikgu kan. Time cuti sekolah, cikgu pon cuti jugak. Tak aci kan. Haishh nape la saya tak mcm tu. Yela, kan students saya tengah cuti sem skg ni. Supposedly, i pon kene cuti jugak la kan. Baru btol konsep mcm tu kan. Arghh mrepek sudah. Ampun yaa....

Huhu arini saya terputus hubungan dengan laling saya. Masing-masing kene barred kan. Ni tengah tnggu beliau online la. Harap-harapla online kan. Semalam pukul 1 pagi kol saya. Saya ingat kan alarm saya bunyi. Mak ai copet bonar dah siang. Bile ringtone bunyi saya cancel-kan. Yela selalu pagi-pagi saya memang mcm tu kan. Tak putus asa, beliau kol lagi sampai saya pick up phone. Tu pon sebab akma yang kejutkan saya.

Pelik jugak sebab selalunya kalo die dah kol, then saya tak angkat, jarang sangat la die kol balik kan. Dahla mamaikan. Kalo tak salah saya, die kejutkan saya suh online kot. Gile apa dah pukul 1 pagi masa tu. Nanti kang tak pasal-pasal datang demam kura-kura saya. Anti-body saya ni lemah sikit kalo tak ckup tido and rest. Mula la nak mengada demam kura-kura. Hanya Natrah je yang paham saya. Hehe...

Alhamdullilah arini sume keje saya melibatkan marking paper final and key in dah setel. Huh jenuh nak menghabiskan ber-bundle kertas soalan student. Tapi yang tak bestnya bekalan jalur lebar dh takda. Mungkin nak menamatkn services-nye kot....

Hurmmmm kene cari pembekal yang baru.........


P/s: Minta-mintala En Azli online...sementara tu tgh meng-edit pic tunang nok huda...huhu



0 comments on "Oh Malam"

Disable Right Click