Followers

Monday, November 15, 2010

Terasa bodohnya saya

Saya tak pernah rase berdebar mcm ni. Nak makan pon rase tak lalu. Selagi tak selesai selagi tu saya tak senang duduk.

Tula bile kite dah berada di zon yang selesa, kite mudah lupa and feel secure kan. Apa bende la yang saya mengarut ni.

Bile nak pergi dari zon selesa ni mulalah rase meroyan tak tentu pasal. Terasa banyak sangat knowledge yang saya tak tahu. Terasa sangat bodonya saya....

Dah banyak buku yang saya pinjam dari kawan. Mampu ke tidak saya nak tahu sume bende. Ya Allah berilah saya kekuatan.

Tadi saya msg En Ali (my advisor), tanya tips. Die ckp saya perlu faham theory dulu and kemaskan theory. Ampun theory saya dalam cooking skils memang mcm hampagas....lecturer bende mcm gini....hahaha lantakla korang nak ckp saya apa kan...



P/s: Nasib arini mood bos baik...saya nak apply cuti 22 and 23 November dah diluluskan. So saya start cuti 17-24 November la. Lalalala~




0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, November 15, 2010

Terasa bodohnya saya


Saya tak pernah rase berdebar mcm ni. Nak makan pon rase tak lalu. Selagi tak selesai selagi tu saya tak senang duduk.

Tula bile kite dah berada di zon yang selesa, kite mudah lupa and feel secure kan. Apa bende la yang saya mengarut ni.

Bile nak pergi dari zon selesa ni mulalah rase meroyan tak tentu pasal. Terasa banyak sangat knowledge yang saya tak tahu. Terasa sangat bodonya saya....

Dah banyak buku yang saya pinjam dari kawan. Mampu ke tidak saya nak tahu sume bende. Ya Allah berilah saya kekuatan.

Tadi saya msg En Ali (my advisor), tanya tips. Die ckp saya perlu faham theory dulu and kemaskan theory. Ampun theory saya dalam cooking skils memang mcm hampagas....lecturer bende mcm gini....hahaha lantakla korang nak ckp saya apa kan...



P/s: Nasib arini mood bos baik...saya nak apply cuti 22 and 23 November dah diluluskan. So saya start cuti 17-24 November la. Lalalala~




0 comments on "Terasa bodohnya saya"

Disable Right Click