Followers

Wednesday, November 03, 2010

Fening



Saya terasa pening la bile memikirkan hal preparation kawin nie. Bukan apa kalo banyak duit tak payah nak berkire-kire and pikir-pikir. Beli sekali harung je. Kalau berkenan grab je. Tak payah berkire-kire beli barang ikut bulanan.

So skg ni saya mahu list kan barang-barang yang mahu saya beli:

Hantaran:
  1. Bunga hiasan hantaran- mahu survey kat home deko
  2. Bekas dulang hantaran bulat, nak 7 dulang je - kat home deko ade tapi mahu survey kat jalan kuala dulu
  3. Manik
  4. Perfume - beli time Krismas
  5. Telekung

Bilik pengantin:
  1. Lampu meja
  2. Langsir

Goodie bag:
  1. Untuk rombongan pihak lelaki - kuantiti 150. Saya ade survey kat home deko and berkenan kat satu paper bag ni tapi harga mahal la RM 1.50. Huh tak jadi. Bajet saya below RM 1.00.
  2. Sedara mara, kawan-kawan and tetamu lain - kuantiti 500??? cukup ke???
  3. Bekas letak muffin - kuantiti 1000. Mampus nak buat 1000 bijik muffin.
  4. Bekas telur - kuantiti 800. Cukup ke????

Malasnye nak pikir.....bole beli pakai daun kat pokok tak??? Haishhhhh...

Desperately need more more more money rite now???? Huhuhu

Yang saya listkan ni baru 1/5 tau...berlambak lagi nak kene setel....

2 Kata-Kata Inspirasi:

GurL-FriDay said...

along, gi cari kat nilai 3. kat sana banyak...

Fardilla Fawzi said...

Huhu mmg byk..smpai pening nak pilih yg mane....hehe

Wednesday, November 03, 2010

Fening




Saya terasa pening la bile memikirkan hal preparation kawin nie. Bukan apa kalo banyak duit tak payah nak berkire-kire and pikir-pikir. Beli sekali harung je. Kalau berkenan grab je. Tak payah berkire-kire beli barang ikut bulanan.

So skg ni saya mahu list kan barang-barang yang mahu saya beli:

Hantaran:
  1. Bunga hiasan hantaran- mahu survey kat home deko
  2. Bekas dulang hantaran bulat, nak 7 dulang je - kat home deko ade tapi mahu survey kat jalan kuala dulu
  3. Manik
  4. Perfume - beli time Krismas
  5. Telekung

Bilik pengantin:
  1. Lampu meja
  2. Langsir

Goodie bag:
  1. Untuk rombongan pihak lelaki - kuantiti 150. Saya ade survey kat home deko and berkenan kat satu paper bag ni tapi harga mahal la RM 1.50. Huh tak jadi. Bajet saya below RM 1.00.
  2. Sedara mara, kawan-kawan and tetamu lain - kuantiti 500??? cukup ke???
  3. Bekas letak muffin - kuantiti 1000. Mampus nak buat 1000 bijik muffin.
  4. Bekas telur - kuantiti 800. Cukup ke????

Malasnye nak pikir.....bole beli pakai daun kat pokok tak??? Haishhhhh...

Desperately need more more more money rite now???? Huhuhu

Yang saya listkan ni baru 1/5 tau...berlambak lagi nak kene setel....

2 comments on "Fening"

GurL-FriDay on November 7, 2010 at 5:40 AM said...

along, gi cari kat nilai 3. kat sana banyak...

Fardilla Fawzi on November 7, 2010 at 7:57 PM said...

Huhu mmg byk..smpai pening nak pilih yg mane....hehe

Disable Right Click