Followers

Monday, November 08, 2010

Checklist secara pukal

Tadi masa ckp jage exam saya sempat buat checklist secara pukal. Buat check list kat atas resit watson yg saya jumpe dalam pencil box je. Takda kertas la. Huhu jadila. Walaupon lambat lagi saya tak kire, nak jugak pikir. Selagi tak setel selagi tu otak ni sentiasa berfikir perihal tu.

Jom kite tengok sama-sama ye.

  1. Katering + menu
  2. Kanopi
  3. Marhaban
  4. Kompang
  5. PA system
  6. Seleksi lagu
  7. Pelamin + persalinan baju + aksesori
  8. Deko bilik pengantin
  9. Deko meja makan beradap
  10. Tentatif majlis
  11. Pengapit + baju
  12. Susun atur kanopi utama
  13. Door gift biasa
  14. Door gift VIP/ pihak lelaki
  15. Bunga pahar
  16. Bunga manggar
  17. Pulut kuning + rendang
  18. Hantaran pihak lelaki
  19. Lokasi outdoor
  20. Videography
  21. Photographer
  22. Mak andam + mekap
  23. Emcee utama
  24. Skrip emcee
  25. Honeymoon

Ada yang terlepas pandang tak????

1 Kata-Kata Inspirasi:

CikSyafa said...

blogwalking..
yeay jumpa blog u ^__^ salam b2b

i linked u ya

Monday, November 08, 2010

Checklist secara pukal


Tadi masa ckp jage exam saya sempat buat checklist secara pukal. Buat check list kat atas resit watson yg saya jumpe dalam pencil box je. Takda kertas la. Huhu jadila. Walaupon lambat lagi saya tak kire, nak jugak pikir. Selagi tak setel selagi tu otak ni sentiasa berfikir perihal tu.

Jom kite tengok sama-sama ye.

  1. Katering + menu
  2. Kanopi
  3. Marhaban
  4. Kompang
  5. PA system
  6. Seleksi lagu
  7. Pelamin + persalinan baju + aksesori
  8. Deko bilik pengantin
  9. Deko meja makan beradap
  10. Tentatif majlis
  11. Pengapit + baju
  12. Susun atur kanopi utama
  13. Door gift biasa
  14. Door gift VIP/ pihak lelaki
  15. Bunga pahar
  16. Bunga manggar
  17. Pulut kuning + rendang
  18. Hantaran pihak lelaki
  19. Lokasi outdoor
  20. Videography
  21. Photographer
  22. Mak andam + mekap
  23. Emcee utama
  24. Skrip emcee
  25. Honeymoon

Ada yang terlepas pandang tak????

1 comments on "Checklist secara pukal"

CikSyafa on November 10, 2010 at 4:45 PM said...

blogwalking..
yeay jumpa blog u ^__^ salam b2b

i linked u ya

Disable Right Click