Followers

Tuesday, November 23, 2010

Cuci Sawang


Salam,

Terasa blog ni bersawang sangat...

Dah lame tak update preparation and ideas wedding kat sini...

Dah lame tak jalan-jalan kat blog B2B...

Dah lame tak update blog secara pukal...

Maklum la takda connection jalur lebar...

Buat masa ni saya "pause" kan untuk sementara waktu keinginan dan keterujaan preps wedding saya...

Tak kisahla lambat lagi ke apa kan...janji saya bersedia dengan segala pilihan yg ada kan...

Nanti tunggu nak grab je...

******

Kawan-kawan doakan saya untuk intebiu tu nanti ye...dalam hati sangat cemas and cuak kalo tak dapat buat yang terbaik...

Walaupon hasilnye nanti akan mengecewakan, saya pasti akan terima sebab sume yang berlaku pasti ada hikmahnya...

Tugas saya skg ni berusaha-berdoa-bertawakal supaya saya mampu buat yang terbaik...

0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, November 23, 2010

Cuci Sawang



Salam,

Terasa blog ni bersawang sangat...

Dah lame tak update preparation and ideas wedding kat sini...

Dah lame tak jalan-jalan kat blog B2B...

Dah lame tak update blog secara pukal...

Maklum la takda connection jalur lebar...

Buat masa ni saya "pause" kan untuk sementara waktu keinginan dan keterujaan preps wedding saya...

Tak kisahla lambat lagi ke apa kan...janji saya bersedia dengan segala pilihan yg ada kan...

Nanti tunggu nak grab je...

******

Kawan-kawan doakan saya untuk intebiu tu nanti ye...dalam hati sangat cemas and cuak kalo tak dapat buat yang terbaik...

Walaupon hasilnye nanti akan mengecewakan, saya pasti akan terima sebab sume yang berlaku pasti ada hikmahnya...

Tugas saya skg ni berusaha-berdoa-bertawakal supaya saya mampu buat yang terbaik...

0 comments on "Cuci Sawang"

Disable Right Click