Followers

Thursday, November 11, 2010

Geram

Nak bercerita jugak....sebab bile saya menulis setel geram dalam hati.

Arini ade paper final subjek saya--> Restaurant Operation Management. Dalam jadual waktu exam pukul 12.00 hingga 2.00 pm.

Saya dapat satu mesej dari students ckp tersilap tengok waktu. Dah lewat sejam lebih. Tanya saya boleh masuk ke tak??? Saya buat bodo je.

And now kol saya banyak kali, berusaha kol walaupon saya dah reject kol tu. Bab ni pandai plak usaha lebih. Tau plak terhegeh-hegeh. Nak merayu la tu nak amik exam. Geram btol la. Salah tengok jam tu salah lecturer ke???

Haishhh nasibla korang kat sini. Kalo masa saya belaja dulu risau gile kalo lewat and tersilap tengok tarikh. Diorang ni buat sambil lewa je. Lepas tu nak myusahkan orang. Fed up btol.

Saya tak taula sampai bile mereka tu nak kol saya banyak kali. Saya memang malas nak entertain org skg. Dah kol banyak kali saya tak angkat, bagi la mesej. At least saya boleh pertimbangkan perkara tu. Haishhh....



** Nasib la sebab arini mood saya tak berapa nak bagus, period pain akibat bulan mengambang **

0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, November 11, 2010

Geram


Nak bercerita jugak....sebab bile saya menulis setel geram dalam hati.

Arini ade paper final subjek saya--> Restaurant Operation Management. Dalam jadual waktu exam pukul 12.00 hingga 2.00 pm.

Saya dapat satu mesej dari students ckp tersilap tengok waktu. Dah lewat sejam lebih. Tanya saya boleh masuk ke tak??? Saya buat bodo je.

And now kol saya banyak kali, berusaha kol walaupon saya dah reject kol tu. Bab ni pandai plak usaha lebih. Tau plak terhegeh-hegeh. Nak merayu la tu nak amik exam. Geram btol la. Salah tengok jam tu salah lecturer ke???

Haishhh nasibla korang kat sini. Kalo masa saya belaja dulu risau gile kalo lewat and tersilap tengok tarikh. Diorang ni buat sambil lewa je. Lepas tu nak myusahkan orang. Fed up btol.

Saya tak taula sampai bile mereka tu nak kol saya banyak kali. Saya memang malas nak entertain org skg. Dah kol banyak kali saya tak angkat, bagi la mesej. At least saya boleh pertimbangkan perkara tu. Haishhh....



** Nasib la sebab arini mood saya tak berapa nak bagus, period pain akibat bulan mengambang **

0 comments on "Geram"

Disable Right Click