Followers

Friday, December 03, 2010

Decoration Hantaran


Wah semangat saya uols update preps for mybigday.

Suddenly saya terpikir.."instead of bunga ros, bunga apa lagi yang sesuai for decoration hantaran kan? "

Naik muak jugak saya asik tengok bunga ros je kan. Saya teringin nak try bunga lain plak kan. Jangan bunga taik ayam sudahlakan. Huhu (cantek what???)

Tapi that kind of flower tak muncul-muncul dalam kepala otak ni. Saya smpat grab beberapa pic dari jemari kreatif just to give me sedikit idea.

Jom layan sama-sama....


Look typical kan. Chantek memang la chantek kan.


Wow this is my theme color...sangat cair tengok even bunga ros


Alternative 1..can be accepted!



Alternative 2...this one pon i suke!


Setiap orang punye citarasa yang berbezakan. Ikut la kehendak masing-masingkan. Wedding uolss bukan wedding saya. Huhu

Tepuk dada, tanya hati. Tapi kalo mengikut pada prinsip saya. Jangan membazir dan tidak perlu membazir. Tapi kalo mampu apa salahnya kan. =)

0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, December 03, 2010

Decoration Hantaran



Wah semangat saya uols update preps for mybigday.

Suddenly saya terpikir.."instead of bunga ros, bunga apa lagi yang sesuai for decoration hantaran kan? "

Naik muak jugak saya asik tengok bunga ros je kan. Saya teringin nak try bunga lain plak kan. Jangan bunga taik ayam sudahlakan. Huhu (cantek what???)

Tapi that kind of flower tak muncul-muncul dalam kepala otak ni. Saya smpat grab beberapa pic dari jemari kreatif just to give me sedikit idea.

Jom layan sama-sama....


Look typical kan. Chantek memang la chantek kan.


Wow this is my theme color...sangat cair tengok even bunga ros


Alternative 1..can be accepted!



Alternative 2...this one pon i suke!


Setiap orang punye citarasa yang berbezakan. Ikut la kehendak masing-masingkan. Wedding uolss bukan wedding saya. Huhu

Tepuk dada, tanya hati. Tapi kalo mengikut pada prinsip saya. Jangan membazir dan tidak perlu membazir. Tapi kalo mampu apa salahnya kan. =)

0 comments on "Decoration Hantaran"

Disable Right Click