Followers

Friday, December 31, 2010

Serba salah nok


Diluah mati mak, ditelan mati bapak.

Esok kan adik En Azli nak menikah. So skg ni mereka tengah sibuk buat preparation terakhir. Semalam En Azli mesej bagitau saya kalo free esok datangla, tolong buat hantaran. Huhu hasrat dalam hati memang nak. Kalo dah tersayang cakap mcm tu mana bisa mahu menolak kan. Pergh nak cube-cube berbahasa Indonesia.

Bile say no atau cakap ada keje rase bersalah tersangat. Tapi pada hakikatnya memang saya tengah banyak keje. Disebabkan sifat saya yang suke melengahkan keje. Yang suke tunggu last minute baru nak buat. Skg ni tengah meroyan sebab sume nak submit Isnin ni. Padan muke kau saya.

Laling i memang nak datang. Tapi tunggu i siapkan keje i sikit ye. Promise sok i dtang.


P/s: Kate buat keje tapi sibuk plak update kan. Ape kes!!!


0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, December 31, 2010

Serba salah nok



Diluah mati mak, ditelan mati bapak.

Esok kan adik En Azli nak menikah. So skg ni mereka tengah sibuk buat preparation terakhir. Semalam En Azli mesej bagitau saya kalo free esok datangla, tolong buat hantaran. Huhu hasrat dalam hati memang nak. Kalo dah tersayang cakap mcm tu mana bisa mahu menolak kan. Pergh nak cube-cube berbahasa Indonesia.

Bile say no atau cakap ada keje rase bersalah tersangat. Tapi pada hakikatnya memang saya tengah banyak keje. Disebabkan sifat saya yang suke melengahkan keje. Yang suke tunggu last minute baru nak buat. Skg ni tengah meroyan sebab sume nak submit Isnin ni. Padan muke kau saya.

Laling i memang nak datang. Tapi tunggu i siapkan keje i sikit ye. Promise sok i dtang.


P/s: Kate buat keje tapi sibuk plak update kan. Ape kes!!!


0 comments on "Serba salah nok"

Disable Right Click