Followers

Sunday, December 12, 2010

Oh bunga daisi



Hai ingat tak pada post saya yang sebelum nie. Klik sini. Ala yang sibuk dok cari bunga lain for dekorasi hantaran. Saya ni beria je cakap taknak bunga ros. Kalo uols perasanla kehendak saya ni sering berubah-rubah mengikut keadaan. Nanti dalam taknak-taknak tu, bunga ros jugak yang saya rembat. Huhu...

So ni just an idea. Saya harap mampu direalisasikan bergantung kepada material utama iaitu bunga daisy ni. Nampak sungguh sweet kan. So harap saya mampu memulakan pencarian mencari bunga daisi seperti pic dibawah. Yang paling penting tidak terlalu mahal and chantek kan. Eh ade ke barang yang chantek tapi murah. Huhu... Saya memang bakal pengantin yang sangat kedekut ok.

Jom tengok pic kat bawah ni. Tak ke chantek? For me sgt chantek. Wink wink.

Aritu masa tengok dulang hantaran kat kedai sepupu saya tu, mak saya sibuk suggest saya suh orang buatkan hantaran saya. Bile tengok hasil kedai, saya sangat tidak puas hati. Dalam hati "chantek lagi saya buat" Oh ampun berdosa mengata kat sini. Mak saya bukan ape, risau kalo saya tak ckup masa untuk setelkan sume tu. Don't worry mak, trust me ok. Saya takkan biarkan barang hantaran saya menjadi mangsa keadaan. What da ??? Hahaha






Cth bunga yang saya nak...kaler purple ade la. Wink**. Ni tak sabar nak buat treasure hunt cari bunga nie...





Oh cair...(pengsan)



Cth hantaran yang saya sempat grab dari google



Simple but nice...



Wohhooo...harap tangan saya berseni untuk hasilkan hantaran se-chantek ini...



Saya baru perasaan, masa tunang dulu saya dpt bunga ni sebagai hadiah dari anak buah En Azli...tapi for hantaran saya tak mahu pakai fresh flower ye, ckupla dengan artificial je. Lebih mudah dan praktikal.




Itu sahaja update sahaja untuk dekorasi hantaran. Ketemu lagi untuk update seterusnya.

Promise akan selalu update bile dah ade propek.

0 Kata-Kata Inspirasi:

Sunday, December 12, 2010

Oh bunga daisi




Hai ingat tak pada post saya yang sebelum nie. Klik sini. Ala yang sibuk dok cari bunga lain for dekorasi hantaran. Saya ni beria je cakap taknak bunga ros. Kalo uols perasanla kehendak saya ni sering berubah-rubah mengikut keadaan. Nanti dalam taknak-taknak tu, bunga ros jugak yang saya rembat. Huhu...

So ni just an idea. Saya harap mampu direalisasikan bergantung kepada material utama iaitu bunga daisy ni. Nampak sungguh sweet kan. So harap saya mampu memulakan pencarian mencari bunga daisi seperti pic dibawah. Yang paling penting tidak terlalu mahal and chantek kan. Eh ade ke barang yang chantek tapi murah. Huhu... Saya memang bakal pengantin yang sangat kedekut ok.

Jom tengok pic kat bawah ni. Tak ke chantek? For me sgt chantek. Wink wink.

Aritu masa tengok dulang hantaran kat kedai sepupu saya tu, mak saya sibuk suggest saya suh orang buatkan hantaran saya. Bile tengok hasil kedai, saya sangat tidak puas hati. Dalam hati "chantek lagi saya buat" Oh ampun berdosa mengata kat sini. Mak saya bukan ape, risau kalo saya tak ckup masa untuk setelkan sume tu. Don't worry mak, trust me ok. Saya takkan biarkan barang hantaran saya menjadi mangsa keadaan. What da ??? Hahaha






Cth bunga yang saya nak...kaler purple ade la. Wink**. Ni tak sabar nak buat treasure hunt cari bunga nie...





Oh cair...(pengsan)



Cth hantaran yang saya sempat grab dari google



Simple but nice...



Wohhooo...harap tangan saya berseni untuk hasilkan hantaran se-chantek ini...



Saya baru perasaan, masa tunang dulu saya dpt bunga ni sebagai hadiah dari anak buah En Azli...tapi for hantaran saya tak mahu pakai fresh flower ye, ckupla dengan artificial je. Lebih mudah dan praktikal.




Itu sahaja update sahaja untuk dekorasi hantaran. Ketemu lagi untuk update seterusnya.

Promise akan selalu update bile dah ade propek.

0 comments on "Oh bunga daisi"

Disable Right Click