Followers

Friday, December 17, 2010

Auuwww promo promo


Promo! promo!

Hehe mcm biasa saya memang mudah tertarik dengan produk kecantikan. Tapi saya takdala cantik mana. Huhu.

Tadi masa mandi saya sempat sental badan dengan satu skrub Putri Binari Susu Beras. Serius memang best. Terangkat sume sisa daki maki kat badan ni. Mandi pon rase fresh. Sebenarnya bukan produk tu yang i nak promo kan kat sini.

Sebelum ni i nak tanya satu soalan bodo kalo uolss nak jawab la kan. Huhu. Uolss rase uolss puas hati tak dengan diri uolss? Jawapan i tidak! A lot of improvement need to be done! Ni belum lagi kawin, kalo dah kawin saya tak tau la kan. Jeles tgk pompuan-pompuan yang chantek and gojes cth mcm Hanis Zalikha tu. Nampak sgt perfect. Beruntung sape dpt die kan.

Nape la saya tak bole jadi mcm tu. Isk bukanla saya tak bersyukur dengan apa yang ada. Cube tadi terpikir bile melihat diri depan cermin. Alahai kesian En Azli dapat saya. Mana ade pompuan taknak cantek kan. Sume nak cantek. Sume nak kelihatan sempurna di mata pasangan masing-masing. Pls correct me if I'm wrong ok. Masih banyak lagi cacat sana sini. So i need to do something!

Tadi dalam sibuk cari tips sana, tips sinun saya terjumpe satu bende alah ni. Tu pon kalo uolss tak ngeri nak makanla. Kalo saya, saya prefer produk yang berbentuk tradisional instead of produk yang menggunakan teknologi bagai. Huhu.

Nak tau ape die. Tadaaaa ---> Q-She

Pernah dengar produk ni. Boleh refer kat sini Q-She

Mesti uolss ckp saya meroyan kan. Auwww saya memang nak try ok this product. Boleh diamalkan oleh pompuan yang belum berkahwin jugak.

Helooo sape taknak chantek kan. So better i try this product dulu then nanti i share ngn uolss semua apa hasilnya.

Kalo nak tau lebih detail mengenai produk bole la bace je kat laman web tu. And kalo dah berkenan bole terus order. Then bole share testimoni sama-same.

P/s: Lambat lagi ke gaji????


0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, December 17, 2010

Auuwww promo promo



Promo! promo!

Hehe mcm biasa saya memang mudah tertarik dengan produk kecantikan. Tapi saya takdala cantik mana. Huhu.

Tadi masa mandi saya sempat sental badan dengan satu skrub Putri Binari Susu Beras. Serius memang best. Terangkat sume sisa daki maki kat badan ni. Mandi pon rase fresh. Sebenarnya bukan produk tu yang i nak promo kan kat sini.

Sebelum ni i nak tanya satu soalan bodo kalo uolss nak jawab la kan. Huhu. Uolss rase uolss puas hati tak dengan diri uolss? Jawapan i tidak! A lot of improvement need to be done! Ni belum lagi kawin, kalo dah kawin saya tak tau la kan. Jeles tgk pompuan-pompuan yang chantek and gojes cth mcm Hanis Zalikha tu. Nampak sgt perfect. Beruntung sape dpt die kan.

Nape la saya tak bole jadi mcm tu. Isk bukanla saya tak bersyukur dengan apa yang ada. Cube tadi terpikir bile melihat diri depan cermin. Alahai kesian En Azli dapat saya. Mana ade pompuan taknak cantek kan. Sume nak cantek. Sume nak kelihatan sempurna di mata pasangan masing-masing. Pls correct me if I'm wrong ok. Masih banyak lagi cacat sana sini. So i need to do something!

Tadi dalam sibuk cari tips sana, tips sinun saya terjumpe satu bende alah ni. Tu pon kalo uolss tak ngeri nak makanla. Kalo saya, saya prefer produk yang berbentuk tradisional instead of produk yang menggunakan teknologi bagai. Huhu.

Nak tau ape die. Tadaaaa ---> Q-She

Pernah dengar produk ni. Boleh refer kat sini Q-She

Mesti uolss ckp saya meroyan kan. Auwww saya memang nak try ok this product. Boleh diamalkan oleh pompuan yang belum berkahwin jugak.

Helooo sape taknak chantek kan. So better i try this product dulu then nanti i share ngn uolss semua apa hasilnya.

Kalo nak tau lebih detail mengenai produk bole la bace je kat laman web tu. And kalo dah berkenan bole terus order. Then bole share testimoni sama-same.

P/s: Lambat lagi ke gaji????


0 comments on "Auuwww promo promo"

Disable Right Click