Followers

Thursday, December 30, 2010

Videographer Part 4


Salam dan hai,

Firstly tahniah diucapkan kepada pasukan bola sepak Malaysia kerana menjuarai Piala AFF Suzuki. Semalam kan saya bising housemate saya macam kera kena belacan. Takpela labu asalkan Malaysia menang and esok cuti. Big yeayy...

Pagi tadi En Azli call tanya pasal videographer tu. Beliau suruh saya proceed and grab je. Kan aritu saya ade tanya quotation kat abg Wira. Bole rujuk post yang ini ---> Videographer part 2

Saya kan bakal pengantin bajet so sume bende kene based on budget kami. Bile tengok pada quotation yang dihantar, saya rase saya perlu grab untuk pakej 1 hari. Saya tak mampu nak buat sampai 7 hari 7 malam kan. Oleh itu saya perlu menyusun kembali tentatif majlis untuk big day nanti. Yang ini refer kepada majlis di rumah saya ye. Yang belah sana, saya tak masuk campur sangat. Sebab saya tahu En Azli bole handle sendiri.

Kalo saya nak amik abg Wira, saya kene buat majlis nikah pagi and sanding mcm biasa tengahari la. Aritu masa mak ayah datang umah saya, saya dah hint kat mak, boleh tak saya buat majlis nikah pagi hari kenduri. Famili saya takda masalah cume mak saya mintak saya tanya famili En Azli. Alhamdullilah setakat ni sume positif. Tapi yang menjadi masalah skg ni, jadual tok kadi. Saya tak bole la nak terus booking kat Wira Hidayat coz tok kadi saya tak confirm lagi kan. Buatnye last minute kate tak bole nak nikah pagi. Tak ke spoil mood saya. Sebab apa yang penting ialah hari nikah tu. Saya nak abadikan kenangan masa nikah. Waktu sanding saya tak kisah sangat.

Kalo saya lambat booked bak kata Cik Kina, melepas la saya. Setakat ni saya tak jumpa lagi videographer sehebat abg Wira. Ecece mengampu nampak. Takda discount ok. Huhu

Hurm kite tengok la nanti apa keputusan saya.


P/s: Saya tak suke booking last minute. Takut melepas. Bole ke nak booking tok kadi dari skg. Mcm pelik je rase....haishhh




0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, December 30, 2010

Videographer Part 4



Salam dan hai,

Firstly tahniah diucapkan kepada pasukan bola sepak Malaysia kerana menjuarai Piala AFF Suzuki. Semalam kan saya bising housemate saya macam kera kena belacan. Takpela labu asalkan Malaysia menang and esok cuti. Big yeayy...

Pagi tadi En Azli call tanya pasal videographer tu. Beliau suruh saya proceed and grab je. Kan aritu saya ade tanya quotation kat abg Wira. Bole rujuk post yang ini ---> Videographer part 2

Saya kan bakal pengantin bajet so sume bende kene based on budget kami. Bile tengok pada quotation yang dihantar, saya rase saya perlu grab untuk pakej 1 hari. Saya tak mampu nak buat sampai 7 hari 7 malam kan. Oleh itu saya perlu menyusun kembali tentatif majlis untuk big day nanti. Yang ini refer kepada majlis di rumah saya ye. Yang belah sana, saya tak masuk campur sangat. Sebab saya tahu En Azli bole handle sendiri.

Kalo saya nak amik abg Wira, saya kene buat majlis nikah pagi and sanding mcm biasa tengahari la. Aritu masa mak ayah datang umah saya, saya dah hint kat mak, boleh tak saya buat majlis nikah pagi hari kenduri. Famili saya takda masalah cume mak saya mintak saya tanya famili En Azli. Alhamdullilah setakat ni sume positif. Tapi yang menjadi masalah skg ni, jadual tok kadi. Saya tak bole la nak terus booking kat Wira Hidayat coz tok kadi saya tak confirm lagi kan. Buatnye last minute kate tak bole nak nikah pagi. Tak ke spoil mood saya. Sebab apa yang penting ialah hari nikah tu. Saya nak abadikan kenangan masa nikah. Waktu sanding saya tak kisah sangat.

Kalo saya lambat booked bak kata Cik Kina, melepas la saya. Setakat ni saya tak jumpa lagi videographer sehebat abg Wira. Ecece mengampu nampak. Takda discount ok. Huhu

Hurm kite tengok la nanti apa keputusan saya.


P/s: Saya tak suke booking last minute. Takut melepas. Bole ke nak booking tok kadi dari skg. Mcm pelik je rase....haishhh




0 comments on "Videographer Part 4"

Disable Right Click