Followers

Monday, December 20, 2010

Videography


Hai saya sempat nak post sesuatu mengenai big day,

Saya sedang mencari videographer sekitar Ipoh. Agak-agak boleh dapat tak yang murah tapi cantek. Ingat konsep mesti nak murah. Taknak membazir.

Penting sangat ke videographer tu? Erm keperluan ke kehendak?

Bagi saya ia penting. Lagi pon kalo tak dapat nak amik whole kenduri pon takpe. Cukupla detik akad nikah je yang di rakam. Bagi saya detik tu la paling penting sekali. Bila sang suami melafazkan "aku terima nikahnya si polan...."

Wah syahdunya. (Hahaha gediksss). Kalo ade video bole ulang tayang banyak kali kan and bole disimpan sampai akhir hayat. Lagipon ia kan sekali seumur hidup. Tak salah kalo saya mahu membazir untuk hire videographer.

Tapi masalahnya saya masih tak jumpe lagi orang yang dicari. Huhu.

P/s: Kalo nak CST Production, rase melampau plak kan. Hahaha....

0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, December 20, 2010

Videography



Hai saya sempat nak post sesuatu mengenai big day,

Saya sedang mencari videographer sekitar Ipoh. Agak-agak boleh dapat tak yang murah tapi cantek. Ingat konsep mesti nak murah. Taknak membazir.

Penting sangat ke videographer tu? Erm keperluan ke kehendak?

Bagi saya ia penting. Lagi pon kalo tak dapat nak amik whole kenduri pon takpe. Cukupla detik akad nikah je yang di rakam. Bagi saya detik tu la paling penting sekali. Bila sang suami melafazkan "aku terima nikahnya si polan...."

Wah syahdunya. (Hahaha gediksss). Kalo ade video bole ulang tayang banyak kali kan and bole disimpan sampai akhir hayat. Lagipon ia kan sekali seumur hidup. Tak salah kalo saya mahu membazir untuk hire videographer.

Tapi masalahnya saya masih tak jumpe lagi orang yang dicari. Huhu.

P/s: Kalo nak CST Production, rase melampau plak kan. Hahaha....

0 comments on "Videography"

Disable Right Click