Followers

Monday, December 27, 2010

Oh 2011


Hey lebih kurang seminggu kite bakal menyambut tahun baru 2011. Sungguh pantas masa berlalu kan. 2010 ape kenangan yang dah ditinggalkan. Tibe-tibe blur tak dapat nak recall balik. Huhu...

Arini mood terasa mcm hepi. Tak tau kenapa? Takda good news yang buat hati ni rase gembira. Tapi sumpah tak tipu, hormon kegembiraan jelas terpancar dalam hati. Thanks to Allah.

Mungkin hati lebih selesa melepaskan segala kegundahan kat sini. Bile dapat menulis terasa lega and puas. Bunyi mcm saya propa je kan. Taula saya spesies lidah bercabang..=p

Tapi serius ok sangat lega bile dapat merapu kat sini. Kalo tak caya uols buat sendiri. Kalo rase serabut cube tulis kat blog. Kalo malu bagi orang bace, tak payah la open to public. Buat private sudah. Sebab kalo tulis diari ni bahaya. Buatnye orang terbaca isi hati kite yang kite taknak kongsi dengan orang lain. Kan mengundang malapetaka tu.

Tapi bile ingat balik....masa sekolah dulu saya penah curi-curi bace diari orang. Diari sape??? Huhu secret la. Gile kau nak bagitau kat sini. Uolss jangan tiru saya ok. Tak baik ceroboh privasi orang lain. =p. Hey jangan tak tau diari saya pon orng penah ceroboh. Selamba oren je bace diari saya kan. Nasib saya tak kutuk minah tu dalam diari saya. Huh! Saya sebut minah?? Kantoi..of course la yang bace tu pompuan. Huhu

So lagi bape ari nak ke alaf baru, saya masih kurang jelas dengan hala tuju saya untuk tahun 2011. Yang pasti 2011 saya nak complete-kan master. Tak tahan dah menanggung. Dan yang paling best, bakal menjalani hidup bersama lelaki yang paling saya cintai.

Uwek....amik kau muntah hijau sume orang.

Daaa~

=p


0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, December 27, 2010

Oh 2011



Hey lebih kurang seminggu kite bakal menyambut tahun baru 2011. Sungguh pantas masa berlalu kan. 2010 ape kenangan yang dah ditinggalkan. Tibe-tibe blur tak dapat nak recall balik. Huhu...

Arini mood terasa mcm hepi. Tak tau kenapa? Takda good news yang buat hati ni rase gembira. Tapi sumpah tak tipu, hormon kegembiraan jelas terpancar dalam hati. Thanks to Allah.

Mungkin hati lebih selesa melepaskan segala kegundahan kat sini. Bile dapat menulis terasa lega and puas. Bunyi mcm saya propa je kan. Taula saya spesies lidah bercabang..=p

Tapi serius ok sangat lega bile dapat merapu kat sini. Kalo tak caya uols buat sendiri. Kalo rase serabut cube tulis kat blog. Kalo malu bagi orang bace, tak payah la open to public. Buat private sudah. Sebab kalo tulis diari ni bahaya. Buatnye orang terbaca isi hati kite yang kite taknak kongsi dengan orang lain. Kan mengundang malapetaka tu.

Tapi bile ingat balik....masa sekolah dulu saya penah curi-curi bace diari orang. Diari sape??? Huhu secret la. Gile kau nak bagitau kat sini. Uolss jangan tiru saya ok. Tak baik ceroboh privasi orang lain. =p. Hey jangan tak tau diari saya pon orng penah ceroboh. Selamba oren je bace diari saya kan. Nasib saya tak kutuk minah tu dalam diari saya. Huh! Saya sebut minah?? Kantoi..of course la yang bace tu pompuan. Huhu

So lagi bape ari nak ke alaf baru, saya masih kurang jelas dengan hala tuju saya untuk tahun 2011. Yang pasti 2011 saya nak complete-kan master. Tak tahan dah menanggung. Dan yang paling best, bakal menjalani hidup bersama lelaki yang paling saya cintai.

Uwek....amik kau muntah hijau sume orang.

Daaa~

=p


0 comments on "Oh 2011"

Disable Right Click