Followers

Friday, December 24, 2010

Emoci


Lately En Azli sokmo bizi. Tension jugak kadang-kadang. Huhu pompuan biasa la. Nak emosi memanjang. Menyampah ok. Die bukan busy ngn pompuan lain pon kan. Busy ngn keje. Oleh itu saya harus menerima kesibukan yang melanda beliau. Full stop.



Saya : rindula...tak puas jumpa..miss u so much
En Azli : Takpe abg ada. Abg tgh wat keje. Jangan risau i tetap untuk u, i nak cari rezeki untuk kite, tapi i takkan lupe kan u. I akan ada masa untuk u k.

(Kejap abg, kejap i u, huhu kitaorang mmg spesies lidah bercabang =p)



Uols dah muntah ke after bace kenyataan di atas. Ampun. Memang agak meloyakan tapi saya peduli apa. Huhu

Tu message saya bagi thru facebook. Gedikkan. Nasib baik tahu plak ade orang yang bagi message kat die. En Azli masih kurang arif lagi mengenai facebook. Hahaha...selalu mintak saya ajarkan. Main fesbuk pon nak di-ajarkan.

Walau apa pon, i mmg syg u lebey la laling...






0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, December 24, 2010

Emoci



Lately En Azli sokmo bizi. Tension jugak kadang-kadang. Huhu pompuan biasa la. Nak emosi memanjang. Menyampah ok. Die bukan busy ngn pompuan lain pon kan. Busy ngn keje. Oleh itu saya harus menerima kesibukan yang melanda beliau. Full stop.



Saya : rindula...tak puas jumpa..miss u so much
En Azli : Takpe abg ada. Abg tgh wat keje. Jangan risau i tetap untuk u, i nak cari rezeki untuk kite, tapi i takkan lupe kan u. I akan ada masa untuk u k.

(Kejap abg, kejap i u, huhu kitaorang mmg spesies lidah bercabang =p)



Uols dah muntah ke after bace kenyataan di atas. Ampun. Memang agak meloyakan tapi saya peduli apa. Huhu

Tu message saya bagi thru facebook. Gedikkan. Nasib baik tahu plak ade orang yang bagi message kat die. En Azli masih kurang arif lagi mengenai facebook. Hahaha...selalu mintak saya ajarkan. Main fesbuk pon nak di-ajarkan.

Walau apa pon, i mmg syg u lebey la laling...






0 comments on "Emoci"

Disable Right Click