Followers

Tuesday, December 21, 2010

Taip, print dan tampal

Saya dapat satu idea,

Apa kate setiap perancangan yang kite nak buat, kite taip (untuk nampak chantek), then print, pastu fotostat atas kertas A3,

Pastu tampal tempat selalu kite tengok, contoh dalam bilik atau dalam bilik air,

Kan lebih jelas mcm tu, instead of saya tulis check list dalam blog, =p

Sape nak bace, ade orng lain kisah check list ko, huhu

Tak kisah la perancangan apa pon,

Huh nampak saya sungguh bermatlamat,

Macam ni baru kite panggil orang yang penuh dengan wawasan dan bermatlamat,

Ya Allah dah start la hangat-hangat taik ayam die tu,

Heloo ni bukan cobaan tapi betol-betol ok,

Bile saya dah siap tampal, saya snap and share kat sume orang,

Then bole tengok perubahan hidup saya,

Korang dengar la cakap lidah bercabang mcm ular ni, =p



Saya suke kaedah mcm ni,

sebab saya jenis tak sabar nak potong tanda dah setel,

Ok Maghrib, mari bersolat...

Daaa~


0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, December 21, 2010

Taip, print dan tampal


Saya dapat satu idea,

Apa kate setiap perancangan yang kite nak buat, kite taip (untuk nampak chantek), then print, pastu fotostat atas kertas A3,

Pastu tampal tempat selalu kite tengok, contoh dalam bilik atau dalam bilik air,

Kan lebih jelas mcm tu, instead of saya tulis check list dalam blog, =p

Sape nak bace, ade orng lain kisah check list ko, huhu

Tak kisah la perancangan apa pon,

Huh nampak saya sungguh bermatlamat,

Macam ni baru kite panggil orang yang penuh dengan wawasan dan bermatlamat,

Ya Allah dah start la hangat-hangat taik ayam die tu,

Heloo ni bukan cobaan tapi betol-betol ok,

Bile saya dah siap tampal, saya snap and share kat sume orang,

Then bole tengok perubahan hidup saya,

Korang dengar la cakap lidah bercabang mcm ular ni, =p



Saya suke kaedah mcm ni,

sebab saya jenis tak sabar nak potong tanda dah setel,

Ok Maghrib, mari bersolat...

Daaa~


0 comments on "Taip, print dan tampal"

Disable Right Click