Followers

Thursday, December 09, 2010

Dating Part 3


Hari Ahad saya plak yang datang Seremban. Tak puas plak jumpe semalam kan. Saje bagi alasan kat En Azli nak beli broadband, nak pakai ic die. Tup tup ic beliau sangkut. Tergendala niat nak beli broadband.

Tengahri sampai beliau ajak saya tengok orang main kapal terbang kontrol. Eh btol ke nama die. Saya pakai hentam. Lebih kurang mcm main layang-layang tapi ni lagi best. Masa saya datang diorang dah tutup enjin pon. Huhu tapi nasib baik ade yang baik hati panaskan balik enjin kapal terbang tu.

Huhu hobi baru ni. Jangan harap la saya nak pegang masa tu kan. Tak pasal-pasal ranap plak kapal terbang diorang. Mahal gak. Beribu pon ade. Mak ai tak tergamak den nak boli bnde alah ni. Dah minat nak buek mcm mano kan.

Bile dah tak tau nak pergi mana, kami lepak umah En Azli je. Biasala den kan bakal menantu yang tak tau malu. At least saya dapat jugak bekal cheese tart satu tupperware yang saya sangat-sangat suke kan.

Bole zaass pic kat bawah ye.








0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, December 09, 2010

Dating Part 3



Hari Ahad saya plak yang datang Seremban. Tak puas plak jumpe semalam kan. Saje bagi alasan kat En Azli nak beli broadband, nak pakai ic die. Tup tup ic beliau sangkut. Tergendala niat nak beli broadband.

Tengahri sampai beliau ajak saya tengok orang main kapal terbang kontrol. Eh btol ke nama die. Saya pakai hentam. Lebih kurang mcm main layang-layang tapi ni lagi best. Masa saya datang diorang dah tutup enjin pon. Huhu tapi nasib baik ade yang baik hati panaskan balik enjin kapal terbang tu.

Huhu hobi baru ni. Jangan harap la saya nak pegang masa tu kan. Tak pasal-pasal ranap plak kapal terbang diorang. Mahal gak. Beribu pon ade. Mak ai tak tergamak den nak boli bnde alah ni. Dah minat nak buek mcm mano kan.

Bile dah tak tau nak pergi mana, kami lepak umah En Azli je. Biasala den kan bakal menantu yang tak tau malu. At least saya dapat jugak bekal cheese tart satu tupperware yang saya sangat-sangat suke kan.

Bole zaass pic kat bawah ye.








0 comments on "Dating Part 3"

Disable Right Click