Followers

Thursday, December 16, 2010

Survey Sokmo




Huh tak abis-abis survey. Yang part yang tak best, asal survey je tak jumpe. Haishhh geram jugak. Hei ape ni, nak mengeluh tak tentu pasal. Relaks sudah. Tak payah nak pening kepala. Cari tempat lain sudah...

Tengahari tadi kami (refer to saya, Nok Huda and Nok Lisa) sempat cuci mata kat Home Deco. Singgahnya selalu tapi satu barang pon tak beli. Saje suke tengok-tengok. Orang kate cuci mata kan. Tapi geramla kat situ banyak bunga ros yang cantek-cantek tapi tak kene dengan tema kaler saya. So nak taknak reda jela, takkan tibe-tibe nak tukar theme color kan. Small matter ok.

Jom tengok hasil survey tadi. Mana tau tibe-tibe dapat idea.





Bunga ros ni serius mcm fresh flower. Nak kate mahal takla mahal sgt. Cume sebab tak kene tema je. Kalo tak grab dah (kan saya dah ckp, saya ni cepat benar bertukar-tukar pikiran)



Kaler ni serius mengancam. Nak tukar theme jadi merah la. Amacam? Ada bran?



Banyaknya bunga....weeee



Sekali pandang mcm chantek. 2 3 kali pandang mcm apa ntah. Reject!




Yang ni memang i nak grab. I mean bekas panjang tu. Bunga bole beli sendiri and decorate sendiri. Sgt sesuai untuk bilik pengantin.




Bekas ni pon i suke. Nampak futuristik gitu.



Weee saya jumpe bunga yang diidamkan. Tapi bukan display untuk dijual. Saya jumpa ia tersorok and sengaja disorokkan. Saya sempat snap ok.



Tapi ni mcm spesies yang buruk je. Nampak sgt dull. Huh reject!



Peneman dikala survey. Diorang tak sedar saya candid gambar diorang ni. Balik dengan tangan kosong.



Tu jela hasil tinjauan yang tak seberapa. Mana la nak cari bunga yang saya nak tu kan. Orang kate SSF. Tapi saya tak mau SSF. Mahal kot. Bole cari kualiti yang sama dengan harga yang murah. Al-maklumla saya kan KEDEKUT. Eh bukan KEDEKUT. Tapi yang lebih tepat SAYA TAK BERDUIT. Tettt!!!



0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, December 16, 2010

Survey Sokmo





Huh tak abis-abis survey. Yang part yang tak best, asal survey je tak jumpe. Haishhh geram jugak. Hei ape ni, nak mengeluh tak tentu pasal. Relaks sudah. Tak payah nak pening kepala. Cari tempat lain sudah...

Tengahari tadi kami (refer to saya, Nok Huda and Nok Lisa) sempat cuci mata kat Home Deco. Singgahnya selalu tapi satu barang pon tak beli. Saje suke tengok-tengok. Orang kate cuci mata kan. Tapi geramla kat situ banyak bunga ros yang cantek-cantek tapi tak kene dengan tema kaler saya. So nak taknak reda jela, takkan tibe-tibe nak tukar theme color kan. Small matter ok.

Jom tengok hasil survey tadi. Mana tau tibe-tibe dapat idea.





Bunga ros ni serius mcm fresh flower. Nak kate mahal takla mahal sgt. Cume sebab tak kene tema je. Kalo tak grab dah (kan saya dah ckp, saya ni cepat benar bertukar-tukar pikiran)



Kaler ni serius mengancam. Nak tukar theme jadi merah la. Amacam? Ada bran?



Banyaknya bunga....weeee



Sekali pandang mcm chantek. 2 3 kali pandang mcm apa ntah. Reject!




Yang ni memang i nak grab. I mean bekas panjang tu. Bunga bole beli sendiri and decorate sendiri. Sgt sesuai untuk bilik pengantin.




Bekas ni pon i suke. Nampak futuristik gitu.



Weee saya jumpe bunga yang diidamkan. Tapi bukan display untuk dijual. Saya jumpa ia tersorok and sengaja disorokkan. Saya sempat snap ok.



Tapi ni mcm spesies yang buruk je. Nampak sgt dull. Huh reject!



Peneman dikala survey. Diorang tak sedar saya candid gambar diorang ni. Balik dengan tangan kosong.



Tu jela hasil tinjauan yang tak seberapa. Mana la nak cari bunga yang saya nak tu kan. Orang kate SSF. Tapi saya tak mau SSF. Mahal kot. Bole cari kualiti yang sama dengan harga yang murah. Al-maklumla saya kan KEDEKUT. Eh bukan KEDEKUT. Tapi yang lebih tepat SAYA TAK BERDUIT. Tettt!!!



0 comments on "Survey Sokmo"

Disable Right Click