Followers

Wednesday, December 29, 2010

Hot!


Salam dan hai,

Hari ni ade berita panas kat school saya. School tu bukan sekolah ye tapi refer kepada department school of human sciences. Huhu.

Sangat tak secure la kat sini. Orang yang tak dikenali boleh sesuka hati masuk tanpa kebenaran. Yang peliknya masa tu ade 2 3 orang lecturers yang perasan kehadiran mamat gile tu. Mamat ok. Lelaki. Ntah apa faedah yang die dapat. Bangang btol.

Biasa la bile dah nak berak baru nak gali lubang. Masing-masing sibuk la nak menyalahkan orang lain. Nak cakap lecturer plak yang tak alert. Mengong.

Malas nak cakap panjang. Saya banyak keje. Serabut plak. Haishhh...

P/s: Moral of the story, nak pergi toilet pon kene bawak laptop ok.

0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, December 29, 2010

Hot!



Salam dan hai,

Hari ni ade berita panas kat school saya. School tu bukan sekolah ye tapi refer kepada department school of human sciences. Huhu.

Sangat tak secure la kat sini. Orang yang tak dikenali boleh sesuka hati masuk tanpa kebenaran. Yang peliknya masa tu ade 2 3 orang lecturers yang perasan kehadiran mamat gile tu. Mamat ok. Lelaki. Ntah apa faedah yang die dapat. Bangang btol.

Biasa la bile dah nak berak baru nak gali lubang. Masing-masing sibuk la nak menyalahkan orang lain. Nak cakap lecturer plak yang tak alert. Mengong.

Malas nak cakap panjang. Saya banyak keje. Serabut plak. Haishhh...

P/s: Moral of the story, nak pergi toilet pon kene bawak laptop ok.

0 comments on "Hot!"

Disable Right Click