Followers

Tuesday, December 14, 2010

Tini Spa



Selamat pagi uols..

Wah pagi-pagi lagi dah poyo update blog. Kaedahnya la kan. Dah abis keje la tu kat opis ni. Ingat janji semalam nak sediakan material pengajaran kan. Ok i tau la. Keje i kan...

Hari Ahad lepas staf Tina Spa call saya. Tanya taknak buat treatment ke. Sebab aritu masa karnival pengantin kat shah alam, saya dapat baucer RM50 dari mereka. Macam rugi plak kalo tak digunakan. Tak pon ade sape-sape yang nak??? Saya bole bagi...uhuk uhuk...mcm takda masa je nak pergi kan. Tarikh last sampai hujung bulan ni je.

Tapi dengan syarat kene amik services above RM 100 baru bole claim baucer nie. Nak pergi ke tak ek????

Masih terpikir-pikir. Teringin gak saya nak test body massage and lulur. Bestnye kalo ade orang tolong manjekan diri kite kan...Wah heaven-nya.....

Tapi tak best plak rase kalo pergi sorang-sorang kan. Babe teman i jom. Tapi you kene quarantine plak kan. Haishhh....



Antara pakej yg ada. Best kan...

2 Kata-Kata Inspirasi:

Akmar Amon said...

babe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sangat teruja, okay? remember kite pernah potong rambut kat sini????

Fardilla Fawzi said...

Babe...dah sihat ke??? Jomla kite gi spa secara rawak...hehe

Tuesday, December 14, 2010

Tini Spa




Selamat pagi uols..

Wah pagi-pagi lagi dah poyo update blog. Kaedahnya la kan. Dah abis keje la tu kat opis ni. Ingat janji semalam nak sediakan material pengajaran kan. Ok i tau la. Keje i kan...

Hari Ahad lepas staf Tina Spa call saya. Tanya taknak buat treatment ke. Sebab aritu masa karnival pengantin kat shah alam, saya dapat baucer RM50 dari mereka. Macam rugi plak kalo tak digunakan. Tak pon ade sape-sape yang nak??? Saya bole bagi...uhuk uhuk...mcm takda masa je nak pergi kan. Tarikh last sampai hujung bulan ni je.

Tapi dengan syarat kene amik services above RM 100 baru bole claim baucer nie. Nak pergi ke tak ek????

Masih terpikir-pikir. Teringin gak saya nak test body massage and lulur. Bestnye kalo ade orang tolong manjekan diri kite kan...Wah heaven-nya.....

Tapi tak best plak rase kalo pergi sorang-sorang kan. Babe teman i jom. Tapi you kene quarantine plak kan. Haishhh....



Antara pakej yg ada. Best kan...

2 comments on "Tini Spa"

Akmar Amon on December 14, 2010 at 8:25 PM said...

babe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sangat teruja, okay? remember kite pernah potong rambut kat sini????

Fardilla Fawzi on December 15, 2010 at 7:20 PM said...

Babe...dah sihat ke??? Jomla kite gi spa secara rawak...hehe

Disable Right Click