Followers

Sunday, December 12, 2010

Muffin Part 1





Tadi Kak Long kol (kakak ipar En Azli), mintak tlg saya buatkan muffin untuk kenduri 25 Dec ni. Katenya nak dalam 100++ untuk dijadikan gift tetamu.

Huhu nasib baikla ade resepi opismate yang terbukti kesedapannya. Kalo tak malu la saya, orang mengharapkan saya buat tapi saya buat cincai plak kan. Korang yang penah rase...sedapkan muffin resepi Eda tu????

Buat kat umah sewa saya yang bersepah plus byk lipas ni ke?? Helo jangan harapla nok saya nak buat kat sini, buat kat umah En Azli la. Tak pasal-pasal contaminated plak muffin tu nanti. Hahaha....you know umah i skg ni sepah gile. I dah malas nak amik peduli. Lantakla korang nak buat rumah ni mcm mana kan. I dh tak macam dulu lagi. Sepah sikit kemas. Pastu sepah balik. Pompuan jenis apalah diorang ni kan. Huh..(Gosip sekejap nok, jangan marah ok. Nanti kene jual). Tak sabar tau nak kawin and move dari umah ni.

Eh eh nampaknya minah ni nak terpesong jauh. Tadi dok citer pasal muffin, ni dah kes mengumpat ok. Hahaha...lega hati i nok after dah gosip kat sini even sikit punya hal.

Okla nanti i postkan resepi kat sini. Uolss bole buat sendiri kat umah. Sangat mudah dan senang. Orang yang tak pandai masak mcm saya pon bole buat. Trust me....



Nyum..nyum bikin perut i berkocak je kan...


Muffin yang belum dibakar lagi. Ni disaluti dengan blueberry jem.

0 Kata-Kata Inspirasi:

Sunday, December 12, 2010

Muffin Part 1






Tadi Kak Long kol (kakak ipar En Azli), mintak tlg saya buatkan muffin untuk kenduri 25 Dec ni. Katenya nak dalam 100++ untuk dijadikan gift tetamu.

Huhu nasib baikla ade resepi opismate yang terbukti kesedapannya. Kalo tak malu la saya, orang mengharapkan saya buat tapi saya buat cincai plak kan. Korang yang penah rase...sedapkan muffin resepi Eda tu????

Buat kat umah sewa saya yang bersepah plus byk lipas ni ke?? Helo jangan harapla nok saya nak buat kat sini, buat kat umah En Azli la. Tak pasal-pasal contaminated plak muffin tu nanti. Hahaha....you know umah i skg ni sepah gile. I dah malas nak amik peduli. Lantakla korang nak buat rumah ni mcm mana kan. I dh tak macam dulu lagi. Sepah sikit kemas. Pastu sepah balik. Pompuan jenis apalah diorang ni kan. Huh..(Gosip sekejap nok, jangan marah ok. Nanti kene jual). Tak sabar tau nak kawin and move dari umah ni.

Eh eh nampaknya minah ni nak terpesong jauh. Tadi dok citer pasal muffin, ni dah kes mengumpat ok. Hahaha...lega hati i nok after dah gosip kat sini even sikit punya hal.

Okla nanti i postkan resepi kat sini. Uolss bole buat sendiri kat umah. Sangat mudah dan senang. Orang yang tak pandai masak mcm saya pon bole buat. Trust me....



Nyum..nyum bikin perut i berkocak je kan...


Muffin yang belum dibakar lagi. Ni disaluti dengan blueberry jem.

0 comments on "Muffin Part 1"

Disable Right Click