Followers

Friday, December 10, 2010

Sekitar Rehearsal Konvo



Wah wah sejak-sejak dah pakai broadband ni bukan main lagi die dok update kan. Huhu. Jangan lupe tagline saya :: setiap detik tu kan kenangan. Harus dicoretkan sesuatu ye ::

Jom tengok sekitar majlis raptai pagi tadi. Thanks to Ikhwan, yang sempat snap gambar saya. Hasil pic dibawah adalah hasil curian di facebook beliau. Huhu (gelak santa claus)




Saya suke tengok Kak Yati sebab die sgt flawless ok. Jangan tak pecaya Puan Yati ni dah ada anak pompuan sorang yang berumur 2 tahun. Status: Dah berkahwin. =p


Warga Cybernetics yg terlibat. Yang lelaki sorang tu tak taula org gila mana yang terlepas. Huhu


Kaunter jubah. So pada sapa-sapa nak amik jubah and pulang jubah bole rujuk di kaunter ni. Terima kasih.


Antara students yang berjaya menghadirkan diri ke sesi raptai konvo...


Azu, K.Yati, Saya, K.Zila and Aisyah..peace



P/s: Haishh bile la saya nak jadi flawless mcm Kak Yati. Even dah kawen and dah ade anak. Still maintain mcm anak dara. Sangat jeles ok. (Sambil termenung jauh mengenangkan diri sendiri yang tak berapa nak flawless)

0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, December 10, 2010

Sekitar Rehearsal Konvo




Wah wah sejak-sejak dah pakai broadband ni bukan main lagi die dok update kan. Huhu. Jangan lupe tagline saya :: setiap detik tu kan kenangan. Harus dicoretkan sesuatu ye ::

Jom tengok sekitar majlis raptai pagi tadi. Thanks to Ikhwan, yang sempat snap gambar saya. Hasil pic dibawah adalah hasil curian di facebook beliau. Huhu (gelak santa claus)




Saya suke tengok Kak Yati sebab die sgt flawless ok. Jangan tak pecaya Puan Yati ni dah ada anak pompuan sorang yang berumur 2 tahun. Status: Dah berkahwin. =p


Warga Cybernetics yg terlibat. Yang lelaki sorang tu tak taula org gila mana yang terlepas. Huhu


Kaunter jubah. So pada sapa-sapa nak amik jubah and pulang jubah bole rujuk di kaunter ni. Terima kasih.


Antara students yang berjaya menghadirkan diri ke sesi raptai konvo...


Azu, K.Yati, Saya, K.Zila and Aisyah..peace



P/s: Haishh bile la saya nak jadi flawless mcm Kak Yati. Even dah kawen and dah ade anak. Still maintain mcm anak dara. Sangat jeles ok. (Sambil termenung jauh mengenangkan diri sendiri yang tak berapa nak flawless)

0 comments on "Sekitar Rehearsal Konvo"

Disable Right Click