Followers

Thursday, December 02, 2010

Hunting For Barang Hantaran Part 1


Salam nolks...

Fuh saya baru balik dari JJ Taman Maluri. Arini ade Jcard Day katenye. Saya terus sok seh ngn Huda. Konon nak tambah-tambah apa yang patut for my barang hantaran.

Bayangkan cari parking je almost 1 hour. Dari bawah ke atas. Sampai roof top kot. Jenuh kitaorang pusing tak jumpe. Hampir give up. Orang memang mcm sardin.

Nak cari perfume je sebenarnya. Tapi selamat duit saya coz perfume yang saya nak tu ade...tapi takda dalam bentuk set. Kalo ade pon sampai 3 ratus lebih. Tu pon terpaksa combine dengan pefume lain. Huh saya reject. Kalo hati tak berkenan jangan cube dipaksa ok. Nanti balik umah menyesal. Takpe saya mahu cari tempat lain dulu. Jangan gelojoh ok. Lagi pon saya punye masa yang banyak lagi.

Nok Huda pon tgh sibuk buat preparation. Die sempat grab handbag and perfume. Setel. Tak payah pikir dah. Yang bestnya saya sempat mintak sample tuk perfume yang saya suke bangat. Sample jela kan. Nak beli sejibik, den tak mampu. Saya memang minat gile dengan perfume CH, carolina herrera. Sangat sweet bau die. Erm kalo susah sangat nak cari set perfume yang saya nak tu. Saya nak grab yang ni je. Tapi kene tanya BIG BOSS (En Azli) dulu. Samada APPROVE ke tak. Huhu.....


0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, December 02, 2010

Hunting For Barang Hantaran Part 1



Salam nolks...

Fuh saya baru balik dari JJ Taman Maluri. Arini ade Jcard Day katenye. Saya terus sok seh ngn Huda. Konon nak tambah-tambah apa yang patut for my barang hantaran.

Bayangkan cari parking je almost 1 hour. Dari bawah ke atas. Sampai roof top kot. Jenuh kitaorang pusing tak jumpe. Hampir give up. Orang memang mcm sardin.

Nak cari perfume je sebenarnya. Tapi selamat duit saya coz perfume yang saya nak tu ade...tapi takda dalam bentuk set. Kalo ade pon sampai 3 ratus lebih. Tu pon terpaksa combine dengan pefume lain. Huh saya reject. Kalo hati tak berkenan jangan cube dipaksa ok. Nanti balik umah menyesal. Takpe saya mahu cari tempat lain dulu. Jangan gelojoh ok. Lagi pon saya punye masa yang banyak lagi.

Nok Huda pon tgh sibuk buat preparation. Die sempat grab handbag and perfume. Setel. Tak payah pikir dah. Yang bestnya saya sempat mintak sample tuk perfume yang saya suke bangat. Sample jela kan. Nak beli sejibik, den tak mampu. Saya memang minat gile dengan perfume CH, carolina herrera. Sangat sweet bau die. Erm kalo susah sangat nak cari set perfume yang saya nak tu. Saya nak grab yang ni je. Tapi kene tanya BIG BOSS (En Azli) dulu. Samada APPROVE ke tak. Huhu.....


0 comments on "Hunting For Barang Hantaran Part 1"

Disable Right Click