Followers
Monday, February 21, 2011
21 Februari 2011
Monday, February 21, 2011
21 Februari 2011
2 comments on "21 Februari 2011"
- { Miss Syahira } on February 22, 2011 at 12:43 AM said...
-
assalamualaikum fardilla.
great! sila beri tunjuk ajar ye. hihi. saya berkerja dalam bidang pengurusan catering ni baru 11 bulan. sangat best sbb banyak belajar dengan chef masakan yang best-best.
now dah quit sbb mahu cari pengalaman di tempat lain. saya bidang pengurusan pembinaan tapi slumber je try pengurusan catering. haha.
alhamdulillah dua-dua bidang best! kini, saya menganggur~ mahu jadi tenaga pengajar macam kamu la. macam best je.. - Unknown on February 22, 2011 at 12:40 PM said...
-
as salam,
Hai syahira..
Eh dulu keje kat catering company mana...
Nak kata saya terer sangat takla. Ni pun baru cuba jaya untuk pegang kelas kitchen. Sebelum ni asik amik kelas teori je and serving class.
Kolej ni takda la segah nama macam taylor or IPTS lain. Tapi bole la untuk belajar sikit-sikit.
Ok pasni kalau ada ape-apa berkaitan dengan info foodservice or whatsoever, saya akan share kat sini.
Anyway, thanks coz sudi menjenguk...=)
2 Kata-Kata Inspirasi:
assalamualaikum fardilla.
great! sila beri tunjuk ajar ye. hihi. saya berkerja dalam bidang pengurusan catering ni baru 11 bulan. sangat best sbb banyak belajar dengan chef masakan yang best-best.
now dah quit sbb mahu cari pengalaman di tempat lain. saya bidang pengurusan pembinaan tapi slumber je try pengurusan catering. haha.
alhamdulillah dua-dua bidang best! kini, saya menganggur~ mahu jadi tenaga pengajar macam kamu la. macam best je..
as salam,
Hai syahira..
Eh dulu keje kat catering company mana...
Nak kata saya terer sangat takla. Ni pun baru cuba jaya untuk pegang kelas kitchen. Sebelum ni asik amik kelas teori je and serving class.
Kolej ni takda la segah nama macam taylor or IPTS lain. Tapi bole la untuk belajar sikit-sikit.
Ok pasni kalau ada ape-apa berkaitan dengan info foodservice or whatsoever, saya akan share kat sini.
Anyway, thanks coz sudi menjenguk...=)
Post a Comment