Followers

Friday, March 04, 2011

Peringatan



Salam Jumaat dan hai,

Hari yang paling syok untuk datang kerja. Yela esok dah start cuti. Ramai dok sibuk plan nak balik kampung. Saya????

Jangan harap la dik non. Terperuk la saya kat KL ni. Ada kelas weekend macm mana nak balik kampung. Tak pergi kelas kan terasa mcm tak bertanggungjawab plak. Plus minggu ni perlu submit assignment yang berkepam tu. Tu pun satu hal jugak. Meluat bile pikir. Enuf!

Post ni just nak bagi peringatan.

Saya nak bagitahu, kalau uolss rajin belek-belek post lama-lama saya dalam blog ni, kadang-kadang ada setengah post bila baca confirm bijik mata uols akan sakit. Then fed up terus takda mood nak baca kan.

First of all nak minta maaf la. Sebab si Fardilla tu memang spesies suka tukar layout. Kalau sebelum ni saya lebih suke background kaler hitam sebab senang nak carca marba kan entri. Tapi kali ni taste pemilihan layout dah berubah sesuai dengan peredaran usia yang semakin tua. Huhu.

So that why la bila korang baca post yang tibe-tibe tak nampak tulisan. Contoh mcm ni ---> Sila KLIK.

Dah tengok???? Menyampahkan nak baca...huhu ampun. Apa yang bole uolss lakukan just highlight sebelum membaca ye. Eh ada orang nak bace ke??? Perasan sudah....Huhu

Akhir kata, minta maaf di atas segala kesulitan.


0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, March 04, 2011

Peringatan




Salam Jumaat dan hai,

Hari yang paling syok untuk datang kerja. Yela esok dah start cuti. Ramai dok sibuk plan nak balik kampung. Saya????

Jangan harap la dik non. Terperuk la saya kat KL ni. Ada kelas weekend macm mana nak balik kampung. Tak pergi kelas kan terasa mcm tak bertanggungjawab plak. Plus minggu ni perlu submit assignment yang berkepam tu. Tu pun satu hal jugak. Meluat bile pikir. Enuf!

Post ni just nak bagi peringatan.

Saya nak bagitahu, kalau uolss rajin belek-belek post lama-lama saya dalam blog ni, kadang-kadang ada setengah post bila baca confirm bijik mata uols akan sakit. Then fed up terus takda mood nak baca kan.

First of all nak minta maaf la. Sebab si Fardilla tu memang spesies suka tukar layout. Kalau sebelum ni saya lebih suke background kaler hitam sebab senang nak carca marba kan entri. Tapi kali ni taste pemilihan layout dah berubah sesuai dengan peredaran usia yang semakin tua. Huhu.

So that why la bila korang baca post yang tibe-tibe tak nampak tulisan. Contoh mcm ni ---> Sila KLIK.

Dah tengok???? Menyampahkan nak baca...huhu ampun. Apa yang bole uolss lakukan just highlight sebelum membaca ye. Eh ada orang nak bace ke??? Perasan sudah....Huhu

Akhir kata, minta maaf di atas segala kesulitan.


0 comments on "Peringatan"

Disable Right Click