Followers

Saturday, March 26, 2011

Diari Sabtu



Saya suke bila tiba hari minggu. Sape suka angkat tangan macam saya....

Hari ni mcm biasa, saya semangat datang kelas. Hari Sabtu bekerja. Macam biasa hari Sabtu bukan hari bekerja tapi lebih kepada aktiviti santai breakfast sampai lunch. Hahaha

Saya tipu je. Propa je lebih. Saya balik awal sebab kelas kan start pukul 1 petang. Sempatla jugak saya menyiapkan sisa assignment yang tak sempat buat semalam. Dah tepu wei otak ni pikir semalam. Pukul 3 lebih saya tido semalam. Nasib la sempat jugak saya siapkan tadi.

Tadi kat kelas pun bukanlah fokus sangat. Tapi lebih kepada mahu mengisi attendance sebab taknak di-cop kaki ponteng. Huhu...yang saya tau tadi ada 2 presentation training proposal. Tu pun saya tak fokus. Saya sibuk dok msg Murni, Akma and B (nama panggilan baru En Azli =p)...

Setel part presentation, Dr Hamdin bukak slide plak. Ingatkan kelas dah abis. Ada sedikit masalah dengan pen drive die. Saya dah ingat tak jadi nak belajar. Tengok-tengok berjaya jugak bukak slide tu..huhu..jangan tiru aksi saya. Tu pun saya tak fokus jugak. Yang saya tahu, tajuk topic baru tu career management. Nanti saya baca sendiri la. Huhu

After kelas...(hip horay)...saya dah set dalam kepala otak mahu pergi karaoke. Pergi dengan sape?? Memandangkan takda geng, saya pergi sorang-sorang je. Huhu lega mak nok bila terpekik mcm orang gila sensorang tadi. Peduli apa suara mcm katak ke apa kan. Janji i puas hati oulss. Lepas gian ok. Stess hilang bersama suara sumbang i tadi. Huhu =p

Ok mahu berehat sepuasnya malam ni. Esok mahu dating dengan B....agak-agak kalau nak muntah, muntah jela uolss...i paham dari tadi uolss tahankan..=p




0 Kata-Kata Inspirasi:

Saturday, March 26, 2011

Diari Sabtu




Saya suke bila tiba hari minggu. Sape suka angkat tangan macam saya....

Hari ni mcm biasa, saya semangat datang kelas. Hari Sabtu bekerja. Macam biasa hari Sabtu bukan hari bekerja tapi lebih kepada aktiviti santai breakfast sampai lunch. Hahaha

Saya tipu je. Propa je lebih. Saya balik awal sebab kelas kan start pukul 1 petang. Sempatla jugak saya menyiapkan sisa assignment yang tak sempat buat semalam. Dah tepu wei otak ni pikir semalam. Pukul 3 lebih saya tido semalam. Nasib la sempat jugak saya siapkan tadi.

Tadi kat kelas pun bukanlah fokus sangat. Tapi lebih kepada mahu mengisi attendance sebab taknak di-cop kaki ponteng. Huhu...yang saya tau tadi ada 2 presentation training proposal. Tu pun saya tak fokus. Saya sibuk dok msg Murni, Akma and B (nama panggilan baru En Azli =p)...

Setel part presentation, Dr Hamdin bukak slide plak. Ingatkan kelas dah abis. Ada sedikit masalah dengan pen drive die. Saya dah ingat tak jadi nak belajar. Tengok-tengok berjaya jugak bukak slide tu..huhu..jangan tiru aksi saya. Tu pun saya tak fokus jugak. Yang saya tahu, tajuk topic baru tu career management. Nanti saya baca sendiri la. Huhu

After kelas...(hip horay)...saya dah set dalam kepala otak mahu pergi karaoke. Pergi dengan sape?? Memandangkan takda geng, saya pergi sorang-sorang je. Huhu lega mak nok bila terpekik mcm orang gila sensorang tadi. Peduli apa suara mcm katak ke apa kan. Janji i puas hati oulss. Lepas gian ok. Stess hilang bersama suara sumbang i tadi. Huhu =p

Ok mahu berehat sepuasnya malam ni. Esok mahu dating dengan B....agak-agak kalau nak muntah, muntah jela uolss...i paham dari tadi uolss tahankan..=p




0 comments on "Diari Sabtu"

Disable Right Click