Followers

Tuesday, March 15, 2011

Cadar Cotton Purple


Waktu tengahari waktu paling best nak buat taik mata,

Untuk elakkan perkara tu dari terjadi saya cuci taik mata dengan tengok-tengok cadar yang menjolok mata,

Bole meroyan bile tengok,

Tapi saya agak fobia bila tengok gambar dari internet selepas kes saya mencari cadar di IKEA,

Kalau berminat bole tengok kat sini





Jom tengok antara pilihan saya...



This is my favourite...mahu risik-risik dulu




Corak english style



Corak modern...nampak ceria kan???




Tuan punya blog datang melawat kat blog saya and promote cadar. Cadar-cadar semua sangat chantek. Kalau tak percaya sila tengok sendiri.

Harga pun affordable.


Tata



0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, March 15, 2011

Cadar Cotton Purple



Waktu tengahari waktu paling best nak buat taik mata,

Untuk elakkan perkara tu dari terjadi saya cuci taik mata dengan tengok-tengok cadar yang menjolok mata,

Bole meroyan bile tengok,

Tapi saya agak fobia bila tengok gambar dari internet selepas kes saya mencari cadar di IKEA,

Kalau berminat bole tengok kat sini





Jom tengok antara pilihan saya...



This is my favourite...mahu risik-risik dulu




Corak english style



Corak modern...nampak ceria kan???




Tuan punya blog datang melawat kat blog saya and promote cadar. Cadar-cadar semua sangat chantek. Kalau tak percaya sila tengok sendiri.

Harga pun affordable.


Tata



0 comments on "Cadar Cotton Purple"

Disable Right Click