Followers

Wednesday, March 02, 2011

Badan Mengembang



Wei arini terasa badan macam dah mengembang. Ni yang rase down ni. Pagi tadi masa pakai baju kurung terasa mcm perut dah bunc2 (buncit). Ni belum beranak lagi.

Ni mesti akibat makan tak tentu hala. Yela tuisyen start pukul 745 pm. So pukul 7 dah kene pergi. Nak masak dah tak sempat. So nak taknak, after tuisyen dalam pukul 9 lebih tu baru saya sampai rumah. Then mula la melantak makanan apa yang ada. Paling senang makan megi je. Tak tahan la plak nak berlapar kan. Agaknya tu la kot punca pertambahan berat badan.

Macam mana nak buat nie uolss...



Siti nampak gem-gem (gemuk) kan????




0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, March 02, 2011

Badan Mengembang




Wei arini terasa badan macam dah mengembang. Ni yang rase down ni. Pagi tadi masa pakai baju kurung terasa mcm perut dah bunc2 (buncit). Ni belum beranak lagi.

Ni mesti akibat makan tak tentu hala. Yela tuisyen start pukul 745 pm. So pukul 7 dah kene pergi. Nak masak dah tak sempat. So nak taknak, after tuisyen dalam pukul 9 lebih tu baru saya sampai rumah. Then mula la melantak makanan apa yang ada. Paling senang makan megi je. Tak tahan la plak nak berlapar kan. Agaknya tu la kot punca pertambahan berat badan.

Macam mana nak buat nie uolss...



Siti nampak gem-gem (gemuk) kan????




0 comments on "Badan Mengembang"

Disable Right Click