Followers

Tuesday, March 29, 2011

Petua: Exercise Muka



Salam dan hai,

Kali ni saya nak share satu tips yang amat berguna untuk sesapa yang memiliki muka bak belon yang bakal meletop atau erti kata lain muka comel (sedap sikit dengar..lega mak nok).

Post ni jugak ditujukan khas untuk diri sendiri.

Ok sebenarnya tips ni saya dapat dari Huda Soda. Memandangkan Cik Huda ni dah lama menyepi dari dunia blogging, kirenya elok benar la saya share kan petua ni untuk tatapan kalian.

Saya pasti mesti ada antara kita (termasukla diri sendiri) memiliki bentuk muka yang tembam. Senang cite takda ciri kelangsingan pada muka. Ingat apa??? Body je nak langsing....Muka pun nak jugak ok.....And jangan tak tahu bahagian pipi jugak mengandungi lemak yang terkumpul (Eh ye ke??? smbil garu-garu kepala)

So mcm mana mahu dapatkan wajah langsing persis Kak Ziana Zain...



Tengok...kan ada shape tu....


Caranya mudah saje. Tak perlu belanja yang beribu-ribu.

Hanya perlukan chewing gum. Nak buat apa dengan chewing gum???

Nak buat apa lagi....kunyah la nok.....bila kita makan chewing gum sekaligus ia memyebabkan otot di bahagian pipi bergerak atau ayat lebih best exercise muka.

Bole amalkan setiap hari and insya Allah pasti muka akan kelihatan langsing dalam masa 2 minggu. Betol tak Huda????


Ok apa lagi kepada sesapa yang berminat, jom waktu lunch ni beli chewing gum berpeket-peket buat stok untuk exercise muka.




0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, March 29, 2011

Petua: Exercise Muka




Salam dan hai,

Kali ni saya nak share satu tips yang amat berguna untuk sesapa yang memiliki muka bak belon yang bakal meletop atau erti kata lain muka comel (sedap sikit dengar..lega mak nok).

Post ni jugak ditujukan khas untuk diri sendiri.

Ok sebenarnya tips ni saya dapat dari Huda Soda. Memandangkan Cik Huda ni dah lama menyepi dari dunia blogging, kirenya elok benar la saya share kan petua ni untuk tatapan kalian.

Saya pasti mesti ada antara kita (termasukla diri sendiri) memiliki bentuk muka yang tembam. Senang cite takda ciri kelangsingan pada muka. Ingat apa??? Body je nak langsing....Muka pun nak jugak ok.....And jangan tak tahu bahagian pipi jugak mengandungi lemak yang terkumpul (Eh ye ke??? smbil garu-garu kepala)

So mcm mana mahu dapatkan wajah langsing persis Kak Ziana Zain...



Tengok...kan ada shape tu....


Caranya mudah saje. Tak perlu belanja yang beribu-ribu.

Hanya perlukan chewing gum. Nak buat apa dengan chewing gum???

Nak buat apa lagi....kunyah la nok.....bila kita makan chewing gum sekaligus ia memyebabkan otot di bahagian pipi bergerak atau ayat lebih best exercise muka.

Bole amalkan setiap hari and insya Allah pasti muka akan kelihatan langsing dalam masa 2 minggu. Betol tak Huda????


Ok apa lagi kepada sesapa yang berminat, jom waktu lunch ni beli chewing gum berpeket-peket buat stok untuk exercise muka.




0 comments on "Petua: Exercise Muka"

Disable Right Click