Followers

Friday, March 04, 2011

Simplicity



Just nak bagitau sesuatu. Skg ni i dengan poyonya telah menukar pencuci muka. Kalau sebelum ni rutin penjagaan muka yang tak berapa nak jaga sangat ni, pakai Tanaka White and krim lidah buaya je.


So skg ni baru sibuk-sibuk tukar kepada Simplicity. Konon kalau pakai Siti punye produk bole la jadi cantek mcm die. Tapi kalau dari kecik muka tu tak berapa nak cantek jangan mimpi la nak jadi cantek mcm Siti Nur Haliza kan.


At first saya hanya beli pencuci muka je. Tapi tu pun ketar tangan jgkla nak bayar. Al maklum la bila harga pencuci muka dah lebih dari RM 20 di kire mahal ok. Ko nak cantek tak??? Jangan tanya pasal duit...Hahaha. Uolss kene paham i bukan anak orang ada-ada ok...


So far i suke la pencuci muka die. Lepas cuci kulit terasa licin dan lembut. Tak tahu la plak kesan jangka panjang mcm mana kan. Yang ni kenyataan tak tipu. I tak dapat pape pun dok promote bende alah ni.


Pastu masa pergi rumah Akma, die siap bagi plak cream yang mcm foundation and clear lotin for make up remover. I segan uolss. Thanks ye babe. Cik Akma ni bagi kat i coz die pun dah bertukar rutin penjagaan muka yang lain.


Krim tu sangatla marveles. Meratakan kulit yang tak sekata and kasi glowing muka uolss.


So far i memang suke dengan produk Simplicity. Mahu berangan jadi cantek mcm Siti walaupun i tahu sapa diri i...huhu






Bila tengok muka Siti...Huh jauh beza sungguh. Jauh panggang dari api.




Ni la cream yang marveles tu...


~ Sekadar berkongsi ~


P/s: Kalau nak try boleh beli trial pack di Watson berdekatan anda


2 Kata-Kata Inspirasi:

dyn said...

best ke produk ni? dok tgh mencari produk baru...mcam best je simplysiti ni..tp xde sapa pnah pakai xtau nak tanya siapa..huhuhu kat mana eh boleeh beli?

Fardilla Fawzi said...

So far best la jugak...

Kulit rase lembut lepas cuci. Kalau nak lagi best try exfoliator die. Sgt best terasa tanggal sume sel kulit mati...huhu

Try jalan2 kat watson mesti jumpa. Kat watson je yang ada....=)

Friday, March 04, 2011

Simplicity




Just nak bagitau sesuatu. Skg ni i dengan poyonya telah menukar pencuci muka. Kalau sebelum ni rutin penjagaan muka yang tak berapa nak jaga sangat ni, pakai Tanaka White and krim lidah buaya je.


So skg ni baru sibuk-sibuk tukar kepada Simplicity. Konon kalau pakai Siti punye produk bole la jadi cantek mcm die. Tapi kalau dari kecik muka tu tak berapa nak cantek jangan mimpi la nak jadi cantek mcm Siti Nur Haliza kan.


At first saya hanya beli pencuci muka je. Tapi tu pun ketar tangan jgkla nak bayar. Al maklum la bila harga pencuci muka dah lebih dari RM 20 di kire mahal ok. Ko nak cantek tak??? Jangan tanya pasal duit...Hahaha. Uolss kene paham i bukan anak orang ada-ada ok...


So far i suke la pencuci muka die. Lepas cuci kulit terasa licin dan lembut. Tak tahu la plak kesan jangka panjang mcm mana kan. Yang ni kenyataan tak tipu. I tak dapat pape pun dok promote bende alah ni.


Pastu masa pergi rumah Akma, die siap bagi plak cream yang mcm foundation and clear lotin for make up remover. I segan uolss. Thanks ye babe. Cik Akma ni bagi kat i coz die pun dah bertukar rutin penjagaan muka yang lain.


Krim tu sangatla marveles. Meratakan kulit yang tak sekata and kasi glowing muka uolss.


So far i memang suke dengan produk Simplicity. Mahu berangan jadi cantek mcm Siti walaupun i tahu sapa diri i...huhu






Bila tengok muka Siti...Huh jauh beza sungguh. Jauh panggang dari api.




Ni la cream yang marveles tu...


~ Sekadar berkongsi ~


P/s: Kalau nak try boleh beli trial pack di Watson berdekatan anda


2 comments on "Simplicity"

dyn on March 6, 2011 at 1:04 AM said...

best ke produk ni? dok tgh mencari produk baru...mcam best je simplysiti ni..tp xde sapa pnah pakai xtau nak tanya siapa..huhuhu kat mana eh boleeh beli?

Fardilla Fawzi on March 6, 2011 at 1:32 AM said...

So far best la jugak...

Kulit rase lembut lepas cuci. Kalau nak lagi best try exfoliator die. Sgt best terasa tanggal sume sel kulit mati...huhu

Try jalan2 kat watson mesti jumpa. Kat watson je yang ada....=)

Disable Right Click