Followers

Friday, March 04, 2011

Pukul 3 pagi????



Dah pukul 2 pagi. Mata taknak tutup. Teringat kat En Azli. Arghh menipu la kau.

Huhu padahal saya tengah merehatkan perut. Baru lepas makan grilled chicken chop. Makan berat tengah malam memang sangat baik untuk penampilan yang lebih "menonjol". Sape setuju angkat tangan macam saya (dah mcam Usop dalam cite Hantu Kak Limah la plak...huhu)

Arini ada 2 kelas Sejarah kat tuisyen. Memang kepala tengah "weng" (tak tau nak eja macam mana). After kelas ada meeting plak. Pukul bape sampai umah. Pukul 1 am kot. I memang kerja macam nak mati ok demi mencari sesuap nasi di kota metropolitan. Nak buat mcm mana, i bukan orang "ada-ada".

Tadi minum cappucino kot. So that why mata segar bukan main. Padahal masa meeting tadi bape kali kene tegur dok asik letak kepala atas meja. So jangan nak marah la kalu students pun buat perangai yang sama macam cikgu. =p

Mood yang down siang tadi dah kembali ceria pabila mendengar cite gaji kat pusat tuisyen mungkin akan dinaikkan. Bole tambah duit buat kenduri kawin. Baru la tak berkire nak kerja kuat. Btol tak????


0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, March 04, 2011

Pukul 3 pagi????




Dah pukul 2 pagi. Mata taknak tutup. Teringat kat En Azli. Arghh menipu la kau.

Huhu padahal saya tengah merehatkan perut. Baru lepas makan grilled chicken chop. Makan berat tengah malam memang sangat baik untuk penampilan yang lebih "menonjol". Sape setuju angkat tangan macam saya (dah mcam Usop dalam cite Hantu Kak Limah la plak...huhu)

Arini ada 2 kelas Sejarah kat tuisyen. Memang kepala tengah "weng" (tak tau nak eja macam mana). After kelas ada meeting plak. Pukul bape sampai umah. Pukul 1 am kot. I memang kerja macam nak mati ok demi mencari sesuap nasi di kota metropolitan. Nak buat mcm mana, i bukan orang "ada-ada".

Tadi minum cappucino kot. So that why mata segar bukan main. Padahal masa meeting tadi bape kali kene tegur dok asik letak kepala atas meja. So jangan nak marah la kalu students pun buat perangai yang sama macam cikgu. =p

Mood yang down siang tadi dah kembali ceria pabila mendengar cite gaji kat pusat tuisyen mungkin akan dinaikkan. Bole tambah duit buat kenduri kawin. Baru la tak berkire nak kerja kuat. Btol tak????


0 comments on "Pukul 3 pagi????"

Disable Right Click