Followers

Monday, March 21, 2011

En Azli Tetap Menjadi Pujaan Hatiku



Salam and selamat malam,

Auww dah malam sangat ni. Tak hengat esok ada misi penting. MQA nak datang!!! OMG mengucap panjang and bak kata En Ihse baca bismillah banyak-banyak. Huhu. Fail subjek pun saya tak belek-belek lagi. Mana la tau kot-kot esok kene panggil intebiu tanya pasal method bagai. Tak kuasanya rasa.

Arini proses mengangkat barang tak abis lagi. Kire arini finale ok. Asalnya saya mintak tolong kat cinta hati memandangkan beliau nak ke Gombak. Saya ingatkan dalam pepagi buta la die datang. Tup tup rupanya tengah malam jgk baru setel. Ni baru abis kemas sikit-sikit la. Ampun la uolss (Nok Murni, Huda, Dila and Nurul) sebab rumah korang dah penuh barang. Next month i start bayar sewa ok.

Sementara fed up dok menunggu cinta hati datang, saya and Nurul pergi angkat mana yang patut dulu. Thanks sesangat to Nurul coz memudahkan kerja saya. Sampai je rumah saya terus cari port baik untuk parking. Mahu dekat dengan lif. Ntah mcm mana dok leka mencari parking saya ternampak mamat semalam. Dan die nampak saya. Mampus bencinyaaaaa.....

After dapat port baik saya terus ke rumah mengangkat apa yang patut. Masa first trip mamat tu lalu naik moto kot. Sibuk tegur lagi. Saya mcm biasa buat pekak. Terus loading barang. Then saya turun 2nd trip. Tengok-tengok ada note tulis atas kertas kat wiper. Saya dengan Nurul gelak guling-guling baca


Salam
Gadis kancil merah AFQ 199
Saya orang yang tegur awak semalam
Saya nak berkawan dengan awak

Amir
017-XXXXXXX


Ingat saya nak kol ke??? I ada En Azli ok. Yang sepuluh juta kali lebih best. Cewah. Kalau En Azli dengar kembang-kembang la die. So baik jangan cakap kat die. Huhu

So tadi saya jumpa En Azli. Saya pass kertas tu kat die. Huhu. Siap tak bagi balik kertas tu kat saya. Die dok simpan sendiri. Huhu. Jangan risau laling, i love u so much. You are my everything. Pergh malam-malam jiwang gituw...


Ok ok mahu tido. Saya dah dapat tilam best saya.

Tata~


0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, March 21, 2011

En Azli Tetap Menjadi Pujaan Hatiku




Salam and selamat malam,

Auww dah malam sangat ni. Tak hengat esok ada misi penting. MQA nak datang!!! OMG mengucap panjang and bak kata En Ihse baca bismillah banyak-banyak. Huhu. Fail subjek pun saya tak belek-belek lagi. Mana la tau kot-kot esok kene panggil intebiu tanya pasal method bagai. Tak kuasanya rasa.

Arini proses mengangkat barang tak abis lagi. Kire arini finale ok. Asalnya saya mintak tolong kat cinta hati memandangkan beliau nak ke Gombak. Saya ingatkan dalam pepagi buta la die datang. Tup tup rupanya tengah malam jgk baru setel. Ni baru abis kemas sikit-sikit la. Ampun la uolss (Nok Murni, Huda, Dila and Nurul) sebab rumah korang dah penuh barang. Next month i start bayar sewa ok.

Sementara fed up dok menunggu cinta hati datang, saya and Nurul pergi angkat mana yang patut dulu. Thanks sesangat to Nurul coz memudahkan kerja saya. Sampai je rumah saya terus cari port baik untuk parking. Mahu dekat dengan lif. Ntah mcm mana dok leka mencari parking saya ternampak mamat semalam. Dan die nampak saya. Mampus bencinyaaaaa.....

After dapat port baik saya terus ke rumah mengangkat apa yang patut. Masa first trip mamat tu lalu naik moto kot. Sibuk tegur lagi. Saya mcm biasa buat pekak. Terus loading barang. Then saya turun 2nd trip. Tengok-tengok ada note tulis atas kertas kat wiper. Saya dengan Nurul gelak guling-guling baca


Salam
Gadis kancil merah AFQ 199
Saya orang yang tegur awak semalam
Saya nak berkawan dengan awak

Amir
017-XXXXXXX


Ingat saya nak kol ke??? I ada En Azli ok. Yang sepuluh juta kali lebih best. Cewah. Kalau En Azli dengar kembang-kembang la die. So baik jangan cakap kat die. Huhu

So tadi saya jumpa En Azli. Saya pass kertas tu kat die. Huhu. Siap tak bagi balik kertas tu kat saya. Die dok simpan sendiri. Huhu. Jangan risau laling, i love u so much. You are my everything. Pergh malam-malam jiwang gituw...


Ok ok mahu tido. Saya dah dapat tilam best saya.

Tata~


0 comments on "En Azli Tetap Menjadi Pujaan Hatiku"

Disable Right Click