Followers

Thursday, March 17, 2011

I Love You



Assalamualaikum dan selamat tengahari,

OMG esok dah Jumaat...i loikee very much....

Tapi minggu ni takda dating-datong kot. Dato pergi Pahang lagi. Hahaha berangan mahu jadik dato and datin. Sila muntah ramai-ramai.

  • Tadi student msg cakap kelas Food Studies sat lagi, student ramai takda. Ramai pergi pementasan pantun. Huh kalau bab mcm gini memang pantas memonteng ye uolss. Sepatutnya ada presentation. Banyak lagi topik tak cover ni. So kene tukar plan mengajar. Bagi jawab soklan jela. Selamat suara and tenaga.

  • MQA nak datang Isnin and Selasa ni. Tak lama lagi bala tsunami melanda la kat sini. Ok don't worry apa pun sila la bagi petanda amaran dulu sebelum tsunami datang.

  • Tadi baru beli Pengantin Baru. Tini Spa bagi voucher RM48 untuk treatment facial/slimming/body. Harus grab this opportunity. Ada sape nak ikut?

  • Minggu depan murid-murid tuisyen ada Ujian 2. Untuk makluman diri sendiri, bila kau nak siapkan soklan???

  • Weekend ni kene angkut barang secara pukal. Mahu move cepat-cepat.

  • Bila nak siapkan summary 2 ketul tu. Nak tunggu tak tahan nak berak baru nak cari lubang.

  • Mahu avoid stress bagai. Hadapi segala dengan senyuman.

  • Weekend ni ada JOB FAIR kat KLCC. Wajib pergi demi kerjaya impian.



Ok dah malas nak sambung lagi. Nak prepare soklan kelas petang ni.

Tata.

I love you...


0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, March 17, 2011

I Love You




Assalamualaikum dan selamat tengahari,

OMG esok dah Jumaat...i loikee very much....

Tapi minggu ni takda dating-datong kot. Dato pergi Pahang lagi. Hahaha berangan mahu jadik dato and datin. Sila muntah ramai-ramai.

  • Tadi student msg cakap kelas Food Studies sat lagi, student ramai takda. Ramai pergi pementasan pantun. Huh kalau bab mcm gini memang pantas memonteng ye uolss. Sepatutnya ada presentation. Banyak lagi topik tak cover ni. So kene tukar plan mengajar. Bagi jawab soklan jela. Selamat suara and tenaga.

  • MQA nak datang Isnin and Selasa ni. Tak lama lagi bala tsunami melanda la kat sini. Ok don't worry apa pun sila la bagi petanda amaran dulu sebelum tsunami datang.

  • Tadi baru beli Pengantin Baru. Tini Spa bagi voucher RM48 untuk treatment facial/slimming/body. Harus grab this opportunity. Ada sape nak ikut?

  • Minggu depan murid-murid tuisyen ada Ujian 2. Untuk makluman diri sendiri, bila kau nak siapkan soklan???

  • Weekend ni kene angkut barang secara pukal. Mahu move cepat-cepat.

  • Bila nak siapkan summary 2 ketul tu. Nak tunggu tak tahan nak berak baru nak cari lubang.

  • Mahu avoid stress bagai. Hadapi segala dengan senyuman.

  • Weekend ni ada JOB FAIR kat KLCC. Wajib pergi demi kerjaya impian.



Ok dah malas nak sambung lagi. Nak prepare soklan kelas petang ni.

Tata.

I love you...


0 comments on "I Love You"

Disable Right Click