Followers

Saturday, March 12, 2011

Cadar IKEA tak seperti yang diharapkan




Salam dan hai ouolss....

Rasa mcm dah lame gile tak jenguk sini. Al maklum bizi sikit. Ayat typical bizi...bosan ok. Huhu

Ok tak mahu panjang cerita.

Semalam saya dengan bangganya mc tak mahu datang opis. Akibat stress melampau. Badan letih tahap ayam. Senang cite saya amik mc.

Amik mc tapi berjalan tak ingat. Ingat tak post yang saya sibuk nak cari cadar purple kat IKEA tu. So saya amik kesempatan mahu cari cadar tu. Tapi setelah pusing-pusing and dah jumpa material yang dah dijumpai. Perasaan tersangatla hampa sebab cadar tu tak seperti yang diharapkan. Sedih la jugak. Ingat bole la potong list cadar. Huhu.....

Takpe-takpe teruskan pencarian.

Daaa ~

(Takda mood nak tulis pepanjang)



0 Kata-Kata Inspirasi:

Saturday, March 12, 2011

Cadar IKEA tak seperti yang diharapkan





Salam dan hai ouolss....

Rasa mcm dah lame gile tak jenguk sini. Al maklum bizi sikit. Ayat typical bizi...bosan ok. Huhu

Ok tak mahu panjang cerita.

Semalam saya dengan bangganya mc tak mahu datang opis. Akibat stress melampau. Badan letih tahap ayam. Senang cite saya amik mc.

Amik mc tapi berjalan tak ingat. Ingat tak post yang saya sibuk nak cari cadar purple kat IKEA tu. So saya amik kesempatan mahu cari cadar tu. Tapi setelah pusing-pusing and dah jumpa material yang dah dijumpai. Perasaan tersangatla hampa sebab cadar tu tak seperti yang diharapkan. Sedih la jugak. Ingat bole la potong list cadar. Huhu.....

Takpe-takpe teruskan pencarian.

Daaa ~

(Takda mood nak tulis pepanjang)



0 comments on "Cadar IKEA tak seperti yang diharapkan"

Disable Right Click